Saab 9-3 LPT 2.0 110 kW või Saab 9-3 se 2.0 110 kW ?

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Pirjo

Plaanin osta Saabi. Mis on topicus nimetatud kahe mudeli erinevus? Mõlemad on aastast 2001, läbisõit mõlemal ca 150 000 km kandis.

Mõlemad on väidetavalt toodud Šveitsist. Mida peaks müüjalt nõudma, hooldusraamatut või midagi veel?

Kuna autod asuvad Tartus, siis kus võiks enne ostu lasta teha tehnilise ülevaatuse? Troost Autol esindust ei ole. Kas Viking Motors oleks ok?

Kui keegi neid mudeleid üldse ei soovita osta, siis andke teada :)
suur

Sisult on täpselt samad autod. Ühel on pealkirjas lihtsalt LPT ära mainitud, teisel mitte.

Viking Motorsil pole Tartus esindust. Tartus esindab SAABi Carring. Midagi saad Carringust ka teada, aga saabiGurud pesitsevad paraku Tallinnas.

Võiksid siis juba mõlema auto müügikuulutuste lingid ka siia riputada - teaks keegi ehk täpsemalt kommenteerida.
Pirjo

tänud vastuse eest !

Autod on siin
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 4_ee.html
ja
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 4_ee.html .

Äkki oskab keegi midagi siis täpsemalt veel kommenteerida ja nõu anda nende autode osas. Tundub, et foorumikasutajad on siin kõik Saabi profid, ma veel võhik..... Andke palun nõu, mis nende kahe auto plussid ja miinused on ? Ja kui palju arvate, et (igakuseid) väljaminekud võiks olla remondile..olen aru saanud, et Saabi korrashoidmine ei ole odav lõbu, sest turul pakkujaid vähe...?

iga nõu eest tänulik :)
Eleri

Remondikulud sõltuvad eelmistest omanikest. Hoitud autol puuduvad igakuised remondikulud, vaid on pigem aastane kulu. Veidi õli filtreid ja pukse:)
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: suur
Sisult on täpselt samad autod. Ühel on pealkirjas lihtsalt LPT ära mainitud, teisel mitte.

Viking Motorsil pole Tartus esindust. Tartus esindab SAABi Carring. Midagi saad Carringust ka teada, aga saabiGurud pesitsevad paraku Tallinnas.

Võiksid siis juba mõlema auto müügikuulutuste lingid ka siia riputada - teaks keegi ehk täpsemalt kommenteerida.

VikingMotorsil on nüüd Tartus esindus, asub Ringtee 56 ehk siis sama koht mis Carring :)
suur

Kuulutuste järgi ei oska küll muud hinnangut anda, kui et ühel on läbisõit rämedalt valetatud ning teisel vähem. Samas seisukorra koht ei ütle kumbki number midagi.
Teine asi on see, et ühel on automaat- (minu eelistus), teisel manuaalkast.
Eleri

Algselt postitas: suur
Kuulutuste järgi ei oska küll muud hinnangut anda, kui et ühel on läbisõit rämedalt valetatud ning teisel vähem.

Ei pruugi, siiski on olemas ka omanikke, kes tõesti sõidavad vähe, minul oleks selle autoga näiteks 80 000 alles sõidetud. Seisukord ja odo koos, annavad ehk miskit selgust.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Pirjo

Läbisõidu kindlakstegemiseks mida võiks müüjalt siis nõuda? Hooldusraamatut või midagi veel? Kellegil kogemusi, kui üle piiri on auto kohale toodud, mis paberid kaasa tulevad?
suur

Algselt postitas: Pirjo
Läbisõidu kindlakstegemiseks mida võiks müüjalt siis nõuda? Hooldusraamatut või midagi veel? Kellegil kogemusi, kui üle piiri on auto kohale toodud, mis paberid kaasa tulevad?
Nii vanal saabil ei saagi läbisõitu kindlaks teha (ausalt öeldes ei tea, kuidas on lood uuemate saabide läbisõidu kindlaks tegemisega). Tuleb sellega leppida. ja tuleb ka leppida, et 90% turul olevaist autodest on saanud kerimist.

Seega ära pööra läbisõidunumbritele erilist tähelepanu. Oluline on seisukord.
Skol

ma olen ikka kõik autod alati lasknud alati üle vaadata.
see annab üle vaate (mitte alati küll 100%) auto hetke seisust.
samas olen siis ka parandatavate osade remondimaksumuse võrra hinna alla kaubelnud.
mõnikord suht müstilisi numbreid.
Vasta