Kõik algas...
mõttest soetada endale auto (siinkohal märgin ära, et lube mul veel pole, tegelen sellega, aga kinnisideeks sai ennem sõiduõiguse omandamist auto garaaži alla vedada:P)...
esialgu vaatas sisemine tahe audisid... algul 80'd, siis A4'sid... siis veel Golfe jms... Auto24s sai veedetud nii mõnigi pikem õhtu...
Autoturgudel/-aedades tartus...
Võtsime siis ühe päeva ja käisime läbi mõned suuremad... seal sai nii mõndagi isegi proovitud... mainiks ära ühe Golf3 GTI 110kw-minu jubedaim sõidukogemus üldse... vastik auto-hakkis, rappus jne jne...
Siis ksautoaias (oli vist midagi sellist) kõndisime mööda ühest 900 kupeest... kursavend hakkas rääkima, et tal oli SAAB pikka aega ning kiitis seda masinat... mõtlesin, et mis seal ikka, istun sisse... ja korras oligi-enam välja ei tahtnud! lihtsast sisseistumisest, rooli silitamisest haigestusin... edasi nägin igal pool SAABe... maha said maetud igasugused mõtted audidest, golfidest jms... mina hakkasin SAABi tahtma!
järgnes jällegi rünnak auto24le ning kursavenna soovitusel sai saabnetigi kasutaja tehtud... siit sain paar soovitust (eriline tänu Jürxile, keda juba piisavalt "tüüdatud" nii ennem autoostu, kui ka pärast:notworthy::) ning sobiv 24st välja vaadatud...
Edasi... reis Tallinnasse...
Kuna ise suurem asi mehaanik pole, sai mindud koos kahe kursavennaga (viitaks jällegi-tänud Ruxile, Arrakule)...
omanikuga (nüüd siis endisega) sai kokku lepitud kokkusaamine al mare parklas, kus masina üle vaatasime...
sealt suurema mõtlemiseta edasi Saue ARKi
tagasiteel oli üks kämmal ilusti püsti, kui SAAB vastu tuli:drive:
Nüüd siis õnnelik omanik...
auto käes olnud u 3 nädalat, läbi sõidetud u 600 km (mina reeglina kõrvalistuja rollis)... aga kõik kes rooli väänanud, on saanud ainult positiivseid elamusi... kerge pisikukesegi külge ütleks...

Lähitulevikus...
plaanis ära käia paljukiidetud Troostis... diagnosti ning sellele järgneb kindlasti ka kerge putitus...
praeguseks muutunud nii palju, et sisse pandud pisut helitehnikat, originaalmakk cd-maki vastu vahetatud (kuna too oli rikkis) ning klaasid toonitud...

hetkeks vast piisab... mõned pildikesed ka veel: