salongi ventikas siristab
-
Mure ....9-3 ss salongi ventikas siristab....kas ma peaks endal salnogi ventika välja vahetama? või on võimalik seda korda teha?
-
ei ole...see teistsugune sirin....kunagi mingi aeg lakkas yldse töötamast...siis mingiaeg hakkas jälle töötama...nagu oleks puksid kulunud..
Käib salongist ja väga lihtsalt.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
kas oleks mõnda skeemi, kuda see käib....või siis head seletust:D
Algselt postitas: martisrael102
Mure ....9-3 ss salongi ventikas siristab....kas ma peaks endal salnogi ventika välja vahetama? või on võimalik seda korda teha?
kui puulehti ei leia, siis 2.jaanuar meil avatud ja puhur riiulis reservis...
Võtad kindalaeka eest ja keerad kruvid lahti.Ongi käes.Algselt postitas: martisrael102
kas oleks mõnda skeemi, kuda see käib....või siis head seletust:D
Trossvõti on võlusõnaks alati:) .
Algselt postitas: Trionic
Trossvõti on võlusõnaks alati:) .
see kõlas a`la: kui kodus on võlukepike aga patakad tühjaks saanud, on igavene kepp ja asi jääb ära:P
head 2009ndat kamraad
-
äkki keegi ytleks vihje kus võiks asuda need "haige koha peal olevad kruvid"sest kui võtsin need kruvid lahti mis silma hakkasid ....ei saanud kyll ma kätte seda 

osad kruvid on täiesti taga, ehk siis auto mootori pool, seal oli neid mingi 3-4tk vist. kokku oli see krempel kinni vist 7-8 kruviga. ehk siis salongi ventika ümbris, ventikas ise on kummipukside vahel. raske seletada, kus need kruvid täpselt asuvad. ma lasin enamus akutrelli ja pikendus otsikutega lahti, ühe pidin käsitsi keerama.
mul samamoodi ventikas siristas ja mõni hetk tagasi käivitasin auto ning ei tööta enam ventikas. ei saanud kohe aru ka, sõitsin mingi maa ja tundsin, et külm on kuidagi. alles siis panin tähele, et õhku ei puhu. krt. küll. samas peale käivitamist käis kuskil nagu mingi klõps või lihtsalt tundus sedasi. igatahes tahaks ka teada palju see ventika mootor mul maksma minna võib
-
o:)ootame vastust...ise ei raatsi veel osta...äkki on veel odavam võimalus:D
Elu on näidanud,et määrida pole seal midagi ja ega puhastadagi(va.9-5 puulehtedeteema).Ikka vahetada ja uue vastu oleks ainuõige lahendus;) .
Mis seal imelikku,kui sarnast masinat omad?
Mul siristab paarkümmend sekundit, kui hommikuti masina käima panen. Siis jääba vakka ja töötab normaalselt edasi. Nii on see olnud juba pikemat aega, pool aastat vähemalt. Ei tea kas kannatab selle asjaga veel oodata, kuni see sirin püsivamaks muutub?
Nii tervitusi Saabide omanikele mina sain jagu siristamisest.Tegin vanast vene luminofourlambi alumiiniumstarteri korpusest määrdekapsli mootori ja võlli vastu ja ülemise puksi ja võlli vahelise osa määrisin ka ära. Igatahes nüüd pea paar kuud ilusasti vakka olnud.