krt, nagu pealkirjas öeldud. tund aega tagasi läks põlema. ja ABS tõepoolest ei tööta. TSC-ga sama lugu. samas muule asjale ei ole mõjunud. auto kihutab samamoodi ja on pisut nagu tooremgi (mis mulle iseenesest meeldib).
aga ikka paneb muretsema. kas mingi tüüpviga? mis prognoosid on? anybody...
TCS/ABS tuli+käsipiduri tuli põleb :o
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mingi abs-i andur peetis ilmselt. Ma ei ole küll 9000 inimene aga minu loogika ütleb, et TCS kasutab samu andureid oma info kogumiseks. Seetõttu põlevad sul nii ABS kui ka TCS. Kässarituli viitab ka mingile pidurikalale. Seega soovitan sul pidureid kontrollima asuda.
võta aku lahti vähemalt mõneks minutiks,tihtipeale aitab selline reset.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
TCS/ABS tuli+käsipiduri tuli põleb
Autoks Saab 9-5 136kw 2.3t 2001a. Eile töölt koju sõitma hakates ilmnes sama viga mis teema algatajal. Jõudsin koju, uuesti sõitu süttis mootori tuli. Sõites suri ära kiiruse näidik. peale mõningast seismist uuesti autot käivitades jäi põlema vaid mootori tuli. ACC näitas vea koodi 1 22. võtsin aku klemmid paariks minutiks maha ja anomaalia kadus. Täna hommikul autot käivitades jäid põlema TCS, ABS, käsipiduri tuli. Kas saan ise midagi ette võtta (ühendusi kontrollida, klemme puhastada vms) või peab selleks Tallinna reisi ette võtma?
Autoks Saab 9-5 136kw 2.3t 2001a. Eile töölt koju sõitma hakates ilmnes sama viga mis teema algatajal. Jõudsin koju, uuesti sõitu süttis mootori tuli. Sõites suri ära kiiruse näidik. peale mõningast seismist uuesti autot käivitades jäi põlema vaid mootori tuli. ACC näitas vea koodi 1 22. võtsin aku klemmid paariks minutiks maha ja anomaalia kadus. Täna hommikul autot käivitades jäid põlema TCS, ABS, käsipiduri tuli. Kas saan ise midagi ette võtta (ühendusi kontrollida, klemme puhastada vms) või peab selleks Tallinna reisi ette võtma?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
ACC veakood ja TCS/ABS ei ole omadega seotud ilmselt. 1-22 on "ACC software corrupt", aga interneeduse andmetel töötab kõik tavaliselt edasi rahulikult..
Ilmselt ikka migi pidurikala kusagilt andurites. Kui juba tuled põlema jäävad, siis peaks techII ka asja näitama üsna täpselt.

Ilmselt ikka migi pidurikala kusagilt andurites. Kui juba tuled põlema jäävad, siis peaks techII ka asja näitama üsna täpselt.
Uus maksab 28000.-
Mõnedes kindlates kohtades on võimalik remontida ka.
EDIT: Mina usun ka igasugu asju, õllejumalat jne, Diagnostika tehakse anyway enne ükskõik, millise toimingu teostamist.
Mõnedes kindlates kohtades on võimalik remontida ka.
EDIT: Mina usun ka igasugu asju, õllejumalat jne, Diagnostika tehakse anyway enne ükskõik, millise toimingu teostamist.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
No enne kui ploki järgi lähed, peaks diagnosti ikka tegema. Mina pigem usun, et ABS-i andur mingi ratta juures...
SID1 SID2 remont, kliima display remont
www.harteron.ee
www.harteron.ee