aku või genekas või miskit muud?

Vasta
leho

Tervist,

nimelt selline asi, et aku saab vahel tühjaks kui auto onkohapeal seisnud ööpäeva või rohkem. Samas käiva mootoriga näiteks aknatõstukeid kasutan siis tõmbab salongituled ja esilaternad ka tumedamaks. Kas viga on siis oma aja üle elanud akus või on siin variante veel?

kui kohapeal seistes on aku tühjaks läinud siis käima lükates saab suht kergelt hakkama.

Lugesin siin foorumit ja räägiti mingist DI'st ka. ma auto koha pealt veel juhm - misasi on DI?

ja veel lisaküsimus ka: kas jahutusvedelikku võib lihtsalt juurde valada? muidugi pean ootama kuniks see maha on jahtunud. Sest kui kallaku peal auto seisab terve öö siis hommikul on SID'l kiri ees, et coolant level low vms.

Tänud,
T:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

DI - Direct Ignition, otsetõlkes Otse Süüde. See on punane või must süütekassett küünalde peal.

Jahutusvedelikku võid juurde valada täitsa niisama, proovi ainult sama värvi panna mis ennem oli. Siin just äsja räägiti ka jahutusvedelikest. Ehk leiad teema üles;)
napoleon
Auto:

Kas aku tuli armatuuris ei põle? Kui elektriaknad muud tuled tumedamaks tõmbavad ja kaitsme asemele raudnael pole pandud, viitaks pigem kehvale laadimisele ehk generaatori probleemile(libisev rihm, kulunud harjad, tuksis pingeregulaator vms.).
saabu
Auto:
Kontakt:

Kui seistes aku tühjeneb,siis ikka aku enda viga.Mul on kaks korda selline juhus olnud,alati õnneks akul garantii ja uus aku antud.
MangustGrupp

vaheta aku, ei muretse sellega.. hetkel teise autoga mis on parklas sama lugu, "pilti võtab ette" ehk kirjutab palju läbisõit jne, aga kui käivitada hakkad kõik pimeneb =) samuti seisab parklas, aga juba pikk aega =) 5.0 v12 mootoriga =DD
leho

selge pilt. siis läheb aku vahetamisele. seda jahutusvedeliku asja uurin veel... ma ei söendaks ennast uskuda ja lihtsa pealevaatamisega sama vedeliku sinna valada :D
Vasta