Signalisatsioon

Vasta
yllar
Auto: Saab 9-3 SC Aero
Kontakt:

Kust otsida signa pasunat või üldse selgusele jõuda kas signalisatsioon autol esineb? Tänud
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Vaata kas ees kapoti all lüliti on. Peaks see asuma keskel taga (esiklaasi pool ääres). Pasunat otsi juhipoolsest esirattakoopast. :)
Kasutaja avatar
Meka

Jah, kui suuna-tuli maha võtta on pasun näha. Aga ma tuumatasin ka pikalt, et kas on alarm või mitte, kuni ükskord paremat ust kesklukk ei sulgenud ja avasin selle, kui auto valves oli... ja oh imet hakkasgi lõugama. Mul süda rahul, et alarm olemas.
yllar
Auto: Saab 9-3 SC Aero
Kontakt:

tänud,valgega peab tsekkama:thumb:
Kasutaja avatar
mihkeltt

kui 9-5-l (2002) on signa, siis kas on tavaliselt olemas ka mahuandurid? WIS-ist loen, et 9-5 hakkab signa tööle kui muutub, salongi temperatuur järsult, muutub valgushulk salongis, autot kõigutatakse jne. kas on variant, et reaalselt on signa olemas, aga disable-itud (peale lülitatav)? või on ka variant, et üldse ei ole signalisatsiooni füüsiliselt olemas?
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Algselt postitas: mihkeltt
kui 9-5-l (2002) on signa, siis kas on tavaliselt olemas ka mahuandurid?
Minu teada Saabi tehasealarmidel neid pole.
Kasutaja avatar
mihkeltt

küsiks siis seda, kas troosti meestel on võimalik tech 2-ga kontrollida signalisatsiooni olemasolu? ja kui on olemas, siis see sisse lülitada?
Kasutaja avatar
Maksim

Vot mul sama probleem, kuid mul 2000 aasta aero ja ma proovisin nii ja teistpidi, kõigutasin autot, panin nupust lukku, keerasin auto võtmest lahti ja mitte midagi...:o

Seega ongi nüüd küsimus, kas on võimalik, et sellel on tehase alarm peal ja on kuidagi välja lülitatud???

Kui see on nii, siis pääseks mingi 3500 kroonisest väljaminekust.:wtf:

Ja siis veel...
Kui alarmi ei ole, siis ehk oskate soovitada mõnda sellist varianti, mida saab auto enda puldist juhtida, mitte lisapuldist. Asi on selles, et üks selle kes alarme peale paneb, leidis, et sellel pole "CAM" nimelist asja peal, mis juhiks alarmi tegevust, seega pean panema mingi muu eraldiseisva alarmi teise puldiga. Asjaga on ka tegelt suht kiire...

Tänana soovituste ja abi eest!:notworthy:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: mihkeltt
küsiks siis seda, kas troosti meestel on võimalik tech 2-ga kontrollida signalisatsiooni olemasolu? ja kui on olemas, siis see sisse lülitada?
Pole probleem;)
Trionic
Saabiguru

to Maksim:
Cobra Globe Plip seeria signa tuleb panna.Seda juhib OEM pult.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kyss:
signa on, aga kas ka kõigutamise peale saab aktiveerida?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Trionic
Saabiguru

Selleks on kallutusandurit vaja.
Kasutaja avatar
Skybound

Kes siin veel oma 9-5el signat otsivad, proovige autos võtmeid kõlistada anduri lähedal (laes). Minuteada 9-5 originaalsignal on kõrge heli andur, mis aktiveerub, kui klaasiklirin on. Kunagi paigaldati VM-is orig.signa minu autole ja pärast sai seda ülalmainitud kombel järgi proovitud.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Vasta