Püsikiirushoida paigaldamine?
Selline küsimus et kui leian enale muidu meeldiva masina aga püsikiirushoidja puudub (minu laiskuse juures väga vajalik vidin) siis kui keeruline ja kulukas on seda hiljem lisada? Kas siis kuskilt lammarist leitud originaaljuppide baasil või järelturujupina. Ma vaatan et mõned alarmipaigaldajad ka pakuvad püsikiirushoidjat. Originaalkangiga meeldiks rohkem, näeks viisakam välja.
kui jutt käib saab 9000 siis on kahte tüüpi piloote. elektriline sammmootoriga ja pneumaatiline membraaniga. Vahetuse see vist mingi 94/95 aasta paiku.
ise eelistaks kindlasti originaal suunalülitiga ühes tükis olevat varianti, sest need komplektid, mis poes müüakse on küll suht koledad ja ei kujutaks ette kuhu need toppida. kui just mingi ilus nuppudega variant mis roolile sobiks olemas oleks, siis vast mõtleks.
süsteemi iseenesest ei ei tohiks olla keeruline paigaldada, sest kõik kinnitused on olemas. tähtis on, kui lammarist ostma hakkad, et kõik vajalikud juhtmed, mootorid, torud ja lülitid võtaksid. ps. üks vanema versiooni juhtmoodul on mul olemas ka.
info mõttes võid lugeda ka minu remondijuttu, seal näed ära, kuidas see töötab ja mis komponendid on.
ise eelistaks kindlasti originaal suunalülitiga ühes tükis olevat varianti, sest need komplektid, mis poes müüakse on küll suht koledad ja ei kujutaks ette kuhu need toppida. kui just mingi ilus nuppudega variant mis roolile sobiks olemas oleks, siis vast mõtleks.
süsteemi iseenesest ei ei tohiks olla keeruline paigaldada, sest kõik kinnitused on olemas. tähtis on, kui lammarist ostma hakkad, et kõik vajalikud juhtmed, mootorid, torud ja lülitid võtaksid. ps. üks vanema versiooni juhtmoodul on mul olemas ka.
info mõttes võid lugeda ka minu remondijuttu, seal näed ära, kuidas see töötab ja mis komponendid on.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
http://www.saabnet.ee/index.php?l=lugemist "Kuidas remontida autopilooti"