Odavad jupid netipoest

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
olaviv

Tegin prooviks tellimuse, et näha palju USA-Eesti transa hind tuleb. Tulemus on pisut...

Muidu päris asjalik pood www.eeuroparts.com

Lisatud failid
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Ma paneks teispoolse äärmuse: streetgear
Leht ise rootsikeelne, abiks google translaator ja tulemus selline

Webshop Eestisse saatmist ei toeta, aga e-mail on abiks.
Kas info@streetgear.se või rolf@streetgear.se

Eks sealsed vidinad vist Hiinast pärilt on, aga hind on ka paras.
Mõne jupi tellisin, kätte pole veel saanud. Jõulude ja aastavahetuse aeg ka ju....

Transa 390SEK ja mitte kõige pisem pakk
eeroz

Eks postitustel loeb eelkõige kaal ja autodetailid kipuvad suht rasked olema :)

Kunagi sai sõbra LandRoverile mingi haruldasem tükk tellitud inglismaalt. Kaalu oli üle 5kg ja postikulu oli ~2000 eeku. Samas asja enda hind oli nii hea et tasus kuhjaga ära ikkagi.

Väljastpoolt ELi tellides tuleb ka tolli ja käibemaksudega arvestada, see teeb tavaliselt 20%-25% juurde :wise:
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Algselt postitas: eeroz
Väljastpoolt ELi tellides tuleb ka tolli ja käibemaksudega arvestada, see teeb tavaliselt 20%-25% juurde :wise:
Õnneks 1.detsembrist kehtib uus maksuvaba piirmäär väljastpoolt EU-d saadetava kauba puhul. Nüüd on see 150 eurot ehk 2347 krooni. Varem ainult 22 eurot.
Tuli iga väiksema asja pärast tolli joosta pabereid täitma..

http://www.emta.ee/index.php?id=24477&tpl=1071

Palju see muidugi ei aita, aga väiksemate juppide korral ehk ikka.
olaviv

Selle üüratu transahinna konks seisneb selles, et too pood kasutab vaid FedEx kulleriteenust, need on orjenteerunud kiirele ja ukselt-uksele teenusele ning saadavad asju üle lombi vaid lennukiga. Nõnda tulebki selline kirves :)
Tavalise mitte-lennupostiga oleks saatmiskuluks tulnud alla 1000 kr.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Tobe lugu on ka see et toll läheb otsa kogu summale, st. transa hinnale ka, mitte ainult kauba hinnale. Mis ime jupp see on, mida Euroopast ei saaks?
olaviv

Loogiliselt võttes peaks tolli tasuma ikka kauba enda väärtuselt, mitte transpordilt. On see seaduses kirjas või tolliametnike suva? Muidugi kui saatja on märkinud kauba väärtuseks hind+transa siis pole tollis enam midagi vaielda.

Saabile peaks jah EU'st kõk vajaliku leidma.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Algselt postitas: olaviv
Loogiliselt võttes peaks tolli tasuma ikka kauba enda väärtuselt, mitte transpordilt. On see seaduses kirjas või tolliametnike suva?
See on seadustes täiesti selgelt olemas.

Minu arvates on loogiline, et transakulu läheb samuti tolli ja km alla. Mõni asi võib usas maksta sente aga Eesti riiki huvitab siiski see, kui palju maksab see kaup (Eesti) riigipiiri ületamise hetkel. S.t. koos kõigi kuludega, mis selleks hetkeks tehtud on.
saab9-3

Mul samas kogemus olemas, kus arvestati tolli ainult kauba maksumusest. St. kui nad oleksid arvestanud juurde ka transpordi, oleks ma pidanud maksma tolli.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Tegijal juhtub. Vahel paneb saatja tarnetingimuse valesti või unustab hoopis ära. Siis on deklarandi otsustada. kas nii või naa.
saab9-3

Mul jäi kaup tolli kinni ja pidin neile ostuarve esitama. Seal oli kirjas kauba hind ja transport mõlemad. Igatahes ilmselt vedas siis.
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Algselt postitas: Homersimpson
Ma paneks teispoolse äärmuse: streetgear
Leht ise rootsikeelne, abiks google translaator ja tulemus selline

Webshop Eestisse saatmist ei toeta, aga e-mail on abiks.
Kas info@streetgear.se või rolf@streetgear.se

Eks sealsed vidinad vist Hiinast pärilt on, aga hind on ka paras.
Mõne jupi tellisin, kätte pole veel saanud. Jõulude ja aastavahetuse aeg ka ju....

Transa 390SEK ja mitte kõige pisem pakk

Kas said oma pakid kätte? Ise piilun ka seda kohta ja juba ka nendega rääkinud, et kuda see protseduur käib jne.
Kas jupid klapivad ja mis kvaliteediga on?
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Algselt postitas: wilddog

Kas said oma pakid kätte? Ise piilun ka seda kohta ja juba ka nendega rääkinud, et kuda see protseduur käib jne.
Kas jupid klapivad ja mis kvaliteediga on?

Sain kätte jah. Voolikute kohta pole mitte midagi halba öelda. Intercooler kah ... enam-vähem. Peaasi, et toimib ja seda ta teeb väga hästi. Mingid augud olid originaali M8 asemel M10 aga see ei olnud probleem. :)

Lisatud failid
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

No selged pildid :) Mul plaanis samad asjad enamvähem, turbo- ja vee voolikud, IC, inducer pipe ja charge pipe :head:
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Ma tahaks sellest netipoest intercooleri tellida, aga siin on pool saksa keeles ja ei saa midagi aru mismoodi see käib: http://shop.wiltec.info/index.php/cat/c ... ooler.html
similar

Seal lehel üleval, paremal on võimalus valida keelt, kui saksa ei sobi, siis inglise või prantsuse?
Vasta