Leidsin juhuslikult müügist oma kunagise Saab 9-5.
Mina olin mitu aastat selle auto teine omanik, müüsin normaalsele inimesele edasi. Tema müüs selle mõni aeg tagasi maha ja nüüd on siis makseraskustesse satutud.
Auto läbisõit on õige ja see pole vähemalt enne viimast omanikku isegi pisemat kõksu saanud. Paar detaili oli kriimude pärast üle värvitud. Auto eest kanti kõvasti hoolt kuni viimase omanikuni ja raha on sinna kõvasti läinud.
Seisukord oli siis selline, et minult auto ostnud inimene ostis minult paar aastat hiljem ka järgmise, väga värske 9-3SS-i.
Mootor on kohe peale garantii lõppu vahetatud ja pealolev sai vähemalt kuni 220-230tkm korraliku õliga tihedaid õlivahetusi. Sees oli paar puidudetaili juba ammu vahetatud ja vaibal oli mingi nurk lahti.
Platsile vaatama pole läinud, aga kui keegi ostma tahab hakata siis võib minult läbisõiduni kuni 220-230tkm praktiliselt iga kriimuni selgituse saada.
Minu kunagine 9-5 odavmüügis, jagan kõike infot.
Ma jällegi tean põgusalt auto viimast omanikku.... ühe sõbra ex-töökaaslane, kellega käisime 2007 sügisel autoaedades talle Saabe vaatamas. Lõpuks ostis ta siiski eraisiku käest Tallinnast ja siis mind kohal polnud, küll aga olen autot hiljem ühe korra näinud. 99,9% kindel, et sama - kõik pildi pealt klapib, moblahoidja topsihoidja koha peal näiteks, konks, tagumine toon... Ja ka see, et liising auto ära võttis... Kahjuks reg.numbrit ei mäleta. Niipaljut tean öelda, et auto siiski on ühte esinurka väikse kõksu saanud, kuskil suures parklas oli vist arusaamatus peatee/parem-käe reegliga
Aga muid jamasid pole kuulda olnud, auto oli heas korras.

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson