9000 ndel rõhk madal ???
Vot rõhkude kohta ma öelda ei oska. Aga kasti vahetamisel, kas sai samade ülekannetega või midagi muud?
Mina vahetasin ka just see nädal oma LPT kasti Aero oma vastu ja vahe on vägagi tunda.
Tagumiku tunne asendus spidomeetri vaatamisega!
Edit:
Isand Sebastian oskab kastide erinevuse ja softi suhet ka lahata kindlasti. Ecu's on kasti üleminekud kirjas.
Mina vahetasin ka just see nädal oma LPT kasti Aero oma vastu ja vahe on vägagi tunda.
Tagumiku tunne asendus spidomeetri vaatamisega!
Edit:
Isand Sebastian oskab kastide erinevuse ja softi suhet ka lahata kindlasti. Ecu's on kasti üleminekud kirjas.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: saps
kast sama aga ma räägin et rõhk 0,9 asemel 0,5 auto lihtsalt kuu aega seisis midagi mootori poole pealt muutnud pole???????????
0.5 bar pidev rõhk ütleks, et WG ehk wastegate või BPC klapp o õhtal omadega.
Kontrolli neid
Iga ratas veab and then some!
Wastegate peaks siiski korras olema, kuna W-vooliku lahtiühendamisel tõusis ju rõhk taevasse.
Pigem siis BPC klapp jamab...see laseb C->W suunal liigselt läbi.
Korras klapp teeb sama ka siis, kui lihtsalt juhe tagant ära võtta.
Kui ta normaalsest vähem läbi laseks, oleks sul ka turborõhk lubatust suurem. Halvemal juhul kuni cut-off'ni välja, ehk siis sarnaselt lahtisele W-voolikule.
Pigem siis BPC klapp jamab...see laseb C->W suunal liigselt läbi.
Korras klapp teeb sama ka siis, kui lihtsalt juhe tagant ära võtta.
Kui ta normaalsest vähem läbi laseks, oleks sul ka turborõhk lubatust suurem. Halvemal juhul kuni cut-off'ni välja, ehk siis sarnaselt lahtisele W-voolikule.
BPC seest klõbiseb, kui gaasi annad?Algselt postitas: saps
bpc klapi vahetasin täna aga ikka sama nali
Kohapeal, tõmbad ühe käega gaasitrossi ja samas kõrv vastu klappi.Algselt postitas: saps
kuidas seda kuulda olema peaks kas kohapeal kapoti all või sõidu aeg kuulda olema??
Enamasti klõbiseb küll päris kõvasti, aga mõnel autol nii vaikselt, et alles õige lähedalt on kuulda.