El. istme viga

Tonnised ja nende mured
Vasta
Karu

Täna hakkas kõrvalisutja istme seljatugi jebima. Üks pool seljatoest liigub ilusti, teine ei liigu üldse. Mootor töötab ja istme kõik muud funktsioonid toimivad samuti. Tundub, et ka mittetoimival poolel miskit justkui põriseks, kuid seljatugi ei liigu.

Kas on ka teisel midagi sellist ette tulnud? Uuriks maad, enne, kui tõsisemalt kallale minna.

Kas istet saab ka käsitsi üles keerata kuidagi, alla algul nagu veidi liikus, kuid üles enam ei saanud.
teager

Been here, done that.

Mootorist läheb välja kaks "trossi" Õigemini on nad metallist eriti tugevad vedrud, mis kulgevad väga tugeva plastiktoru sees. Emba-kumba - kas vedru on välja väändunud, või toru on puru - ning iste tõmbab ennast S'iks.

Iste välja autost või piilu istme alla ning selgub, kumba poolt ja mida sul vaja.

terv, teager

Lisatud failid
Karu

Selge, suured tänud! :notworthy:

Eks tuleb siis iste ikka välja kakkuda ja saab rohkem aimu, mis istmel viga... :P
Kasutaja avatar
doctort

Mul on vist sama jama. Täna just vaatasin, et iste on nagu veits kõver.
vass

Mul ka sama probleem, aga garaaži puudumise tõttu jääb ootama ilusamat ilma.:beer:
Kui keegi midagi uut avastab sellel teemal, siis andke teada.
Trionic
Saabiguru

Rabedaks ja seetõttu katki läheb "kõri",mida kannatab lappida,tõmmates sellele jäiga kummivooliku peale ning mitme voolikuklambriga liikumatuks
pingutada voolik kõri suhtes.Samuti kipuvad trossid liikuma ühes,või teises suunas nii,et kandiline ots ühe poole reduktori pesast liiga välja ronib,ning vedu kaob.Ise olen pesadesse ca 5mm. pikkused POP needi sabast lõigatud jupid lükanud,tross külge ja iste jälle käib.
Factor

Algselt postitas: Trionic
Rabedaks ja seetõttu katki läheb "kõri",mida kannatab lappida,tõmmates sellele jäiga kummivooliku peale ning mitme voolikuklambriga liikumatuks
pingutada voolik kõri suhtes.
Seega arvan, et oleks väga hea kasutada Termokahanevat, mis on mõeldud maasees kasutamiseks, selle sein on paks, jäik ja liimiga. Ning kui veel soe on saad "voolida" sellise kuju nagu tarvis.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta