9000 plokikaane remondi teenus

Tonnised ja nende mured
Vasta
suur

Kuna mu autol on hakanud ilmselt (enda hinnang) plokikaane tihend lekkima, siis on tarvis sellega tegeleda. Saatsin hinnapäringu ka eesti saabiremontijatele, kuid kuna raha ei kasva puu otsas, siis uuringi, et kas leidub veel mõni foorumlane, kes mu autot remontida tahaks. Siin ju mehi küll, kes sellist tööd teinud on.

Seega, kel huvi, siis võib mulle u2u või e-maili teel pakkumise järgmiste tööde teostamiseks teha:

1. Plokikaane remont
  • Plokikaane tihendi vahetus.
  • Plokikaane lihvimine,
  • klappide-klapipesade remont,
  • klapisääre tihendite vahetus,
  • kollektorite (sisse- ja väljalase ) tihendite vahetus.

2. Mootori kettide vahetus
3. Väntvõlli otsa tihendite vahetus.

Võibolla unustasin/ei osanud kõiki asju kirja panna.

Auto profiilis kirjas.

Endal pole kahjuks isetegemiseks sobivat kohta.
iisak

Vaata mailboxi:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
suur

Ootan ka teiste pakkumisi. Iisak on kiireim hinna tegija:thumb:.

Seniks aga üks küsimus. Kas plokikaane remondi käigus tehakse ikka kettide vahetuseks väga suur eeltöö ära. Ehk siis kas on mõistlik ketivahetus ühe hooga ära teha, või tööajaliselt pole olulist vahet?
Fabrik
Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.

Kas pole mitte nii, ketitöö seotud otsakaanega ja plokikaas käib maha mootori pealt. Ehk et otsest seost, neil töödel pole.
suur

Algselt postitas: Fabrik
Kas pole mitte nii, ketitöö seotud otsakaanega ja plokikaas käib maha mootori pealt. Ehk et otsest seost, neil töödel pole.
Otsest seost pole jah, aga plokikaane remondiga võetakse enivei kett ülemistelt ratastelt maha. Mõtlesin, et võibolla annab see tuntava rahalise võidu, kui need asjad koos teha. Enivei on millalgi vaja ka ketid vahetada - 300+ tuhat odomeetril juba.

EDIT: Et valesti mõistmist poleks - plokikaane remont tuleks küll üsna kohe ära teha, kuid kettidega on veel aega.
Fabrik
Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.

Mul ng-l vahetati igatahes kett ilma plokikaant kiskumatta. Isegi vist motot ei võetud maha. Härrad Troostist soleerisid neljal käel.
suur

Ketivahetus tõesti ei nõua plokikaane eemaldamist.
mm17

Mul sõbral just sama töö käsil enda masina mootoriga. Samuti üle 300000 läbisõit. Mõtles ka, et vahetab ainult ketid, aga võttis mootori maha ja nüüd vahetab kõik, mis vahetust võiks vajada lähiajal, kaasa arvatud plokikaane lihvimine ja tihend.
Trionic
Saabiguru

Kettidevahetus koos pearemondiga annab esimesele paaritunnise eelise,mitte enam.
suur

Algselt postitas: Trionic
Kettidevahetus koos pearemondiga annab esimesele paaritunnise eelise,mitte enam.
See on hea uudis. Saab oma rahavoogusid pisut jagada ja ei pea korraga miljonit välja käima. Samas on ainult plokikaant remontides ka kettide-ketiratta (ülemise) seisukorda võimalik mingilgi määral hinnata.
suur

Kaaneremont kokku lepitud, teema lukku!
Vasta