Käisin ükspäev lähedalt Tulika taksodest mööda ja jõllitasin neid lähedalt, kaugelt on ju ilus kollane, kui nina väga vastu pista, siis aga näha, et üle kleebitud. Ka politseiautod on kleebitud, et odavam vist ja pärast maha võttes tavaauto tagasi.
Olen oma auto roostet silmitsedes ikka mõelnud, et kui on võimalust, siis üle värvida, aga siis ükspäev tuligi pähe idee, et järsku saaks kalanaha moodi teha ja just kleepides, sest suuri tramme ju kleebitakse ja puha.
Fotoshoppida ma ei oska, muidu oleks virtuaalselt ammu oma ng forelliks muundanud, küll ilma silmade, saba ja uimedeta, lihtsalt see imeilus muster, kala küljejoon kattuks auto küljejoonega, kõhupoolt heledam, katus ja kapott tumedad, kenad punased ja mustad laigud, veljed võiks olla siis võibolla kuldsed

Igatahes, kui tuleb välja, et roostekohtade surmamine ja kogu auto üle kleepimine selliseks peaks odavam olema kui üle värvimine, siis võiks täitsa mõelda ju.
Kuigi selliseks värvimine oleks veel kõige unikaalsem, aga see on vist küll uue auto maksumuses töö. Siin käis läbi just üks Teageri pildistatud uus 9-3, mis oli väga lahe roheline. Mulle sellised ideed ja teostused väga meeldivad. Või siis palkaks Aleksei Turovski autot üle joonistama ja pärast lakiks ära

Noh jälle siis all-show-no-go värk, nagu ei kõlbagi äkki tuuningu alla

Mingi soperdis ka ideest.
Lisatud failid