SaaB SS 2003a embleem

Vasta
Kasutaja avatar
Mere

Tere Tere Suur Saabipere!
Küsimus tekkis saab logo kohta kapotil. Kunagi nädalaid tagasi leidsin ka umbes sarnase küsimuse foorumist, kuid praegu ei suutnud seda märgata. Pealegi, olen uus kasutaja, jätan endast kohe märgi maha ka siis..:head:
Igatahes, peale Statoili autopesula külastamist, avastasin hommikul enda üllatuseks ühe "pisiasja". Nimelt, survepesur oli pool märgist minema pesnud.. :wall: Pool kotkast kadunud.. Hakkasin siis netis kolama ja plaan sinna uus peale muretse, loomulikult. Aga, leidsin erinevates suurustes neid märke. Teab keegi tark nõu anda, mis suurus sinna täpselt läheb.. (inch või cm, vahet ple) Ja siis seda kaa, et kuidas see paigaldus täpselt käib, kuidas ma selle vana märgi seal maha saan? Kuidas kõige mõtekam uus märk sinna peale paigutada?

PS! leidsin ka sellise toote netist nagu: http://www.stateofnine.com/Merchant2/me ... mblemArmor
peaks nagu kaitsma märki,... teab keegi öelda, kas see kilbike ka aitab midagi..

Tänud! :beer:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

ära võtmise koha pealt... "Use the force, Luke, use the force"..:) Oli ta seal nagadega või teibiga... Uuel on kõik vajalik kaasas.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Kergelt fööniga soendada, et liim pehmemaks läheb ja siis kangutama ettevaatlikult, et koos värviga ei tuleks...
Kasutaja avatar
Fishman

mul endal 2002 9-5, sellel saab igastahes märile ligi ka kapoti alt, seal keskel märgi all täpselt on auk, kui oled natsa föönitanud, siis võib sealt alt teda ntx millegiga (kruvikeerjaga ntx) lükata. märgi enda hankimisega on hetkel probleeme ei ole neid ei vikingus ega ka saabiantil, aga pidid olema tellimisel. maksis miskine 400 + raha
Eleri

Laos olemas 9-5 kapoti embleem 300.-
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Mere

Kas 9-5 embleem sobib ka 9-3le? :red:

Ja oletame, et uuel märgil ei ole kõik vajalik kaasas, millega teda veel kinnitada saaks.. Üks soovitas läbipaistvat silikooni?! :? probleem selles, et märk mida soovin osta, tuleb ilma selle kinnitusteibita ..
Eleri

Imelik minul käes olevatel märkidel on kõigil teip.

Aga muidu arvan et seisab ka ilma hästi, kodus mb le sai pandud ilma milletagi, isegi kaasas olnud tüübliteta ja seisab nigu vana mees.

Sobib, erinevused on selles, et vanématel 9-5 tel on saab ja scania text, uuematel ja ka 9-3 l ainult SAAB. Samas on embleemi tagaküljel mõlema margi OE erinevad koodid
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Silikooni asemel soovitan pigem kahepoolset teipi, originaalil on ka selline hall kahepoolne teip :)
Kasutaja avatar
Mere

Asi nimelt selles, et leidsin ühe, tegelt kaks, toredat embleemi netist..
http://cgi.ebay.com/SAAB-49mm-RED-Silve ... 7C294%3A50

http://cgi.ebay.com/SAAB-Sweden-Flag-65 ... 7C294%3A50

aga neil pole seda teipi küljes.. seepärast ongi selline väike poleemika , peakski minema nüüd mõõtma ära selle märgi suuruse, et siis saaks edasi mõelda mis teha.. kas võtta originaal või minna teist teed :love:
Eleri

Originiaal 65mm, nii et see punane ei lähe mitte
Kasutaja avatar
ongelma

Terv Eleri

kas sul on müügis need märgid???Kui jah siis võtaks ise kah paar tükki...:)
teager

Algselt postitas: Eleri
Sobib, erinevused on selles, et vanématel 9-5 tel on saab ja scania text, uuematel ja ka 9-3 l ainult SAAB. Samas on embleemi tagaküljel mõlema margi OE erinevad koodid

Mõlemile läheb sama koodiga märk. Esinduses letikaup.

terv, teager
Eleri

Algselt postitas: ongelma
Terv Eleri

kas sul on müügis need märgid???Kui jah siis võtaks ise kah paar tükki...:)

1 kmpl alati laos, kui rohkem vaja saab alati juurde tellida
Kasutaja avatar
ongelma

Kas saaks selle komplekti ka kuidagi Tartu poole läkitada???Oleksin väga huviline kuna esimene on juba täiesti hõbedane ja ka tagumisel on juba lakk maas...
55575719
hirschss

Need Saabi märgid on jah kehva kvaliteediga - hakkab kooruma mingi hetk. Kui ma õigesti mäletan, siis Vikingis oli 240 EEK see märk, seega ei saa aru, miks peaks nägema vaeva ise liimise, tellimise vms-ga.
Kasutaja avatar
Mere

Nuvatt, sai uuritud VMist asja, hinnaks nad pakkusid midagi 420 eeku vist, igatahes yle 400 -. Aga tundub, et neid ikka ostetakse, kuna hääl telefonis ütles, et ainult yks märk veel alles.. Igatahes, endal sai asi lahendatud, märk tellitud ja külge paigaldatud ;) , vast kunagi sokutan mõne pildi ka üles, päris kena jäi teine , kokku läks kogu krempel 200 eek
Andersson

Mere, Palun jaga hüva nõu- kust kohast Sa nad 200 krooniga tellisisid?
Mul ka esimesel märgil värv maas ja otsin uut...
Kasutaja avatar
Mere

Hei,
kuule sellega on nii, et see märk mis ma tellisin, ei ole originaal. Natsa teistsugune :) ehk siis selline: http://www.trollhattansaab.net/images/flagbadge.jpg Ostsin iibeist, selline kasutaja nagu kupoblue, müüb igasuguseid erinevaid märke :
http://shop.ebay.com/merchant/kupoblue_ ... iZQQ_udloZ
kõik tema märgid on natukese "teistsugused" , aga mulle meeldivad :)
Andersson

Tänud Mere!
Proovin ka sealt tellida.
Kasutaja avatar
andreas1982

Muide, mul on päris palju kogemusi BMW-dega ja neil kooruvad märgid täpselt samamoodi ! Nii et ei ole see Saab mingi nii suur erand.
Vasta