Mis leheküljelt saab auto avariisid kontrollid?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
martin12

keegi oskab aidata?
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

martin12

:notworthy:
martin12

Auto avariidest puhas.:drive:
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: martin12

Seal minu teada ei ole Kasko juhtumeid, kus kohustuslik liiklus kindlustus ei ole osaline.
Iga ratas veab and then some!
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: IFF

Seal minu teada ei ole Kasko juhtumeid, kus kohustuslik liiklus kindlustus ei ole osaline.

Seal on ainult juhtumid, kus antud auto oli kahjude põhjustaja. Kui su autole on 5 korda tagant otsa sõidetud, aga ise süüdi polnud, siis see seal ei kajastu.
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Algselt postitas: ill

Seal on ainult juhtumid, kus antud auto oli kahjude põhjustaja. Kui su autole on 5 korda tagant otsa sõidetud, aga ise süüdi polnud, siis see seal ei kajastu.
:wtf:
Minu teada on seal ka nö ohvrid kirjas!
Anna

Vaidleks illile vastu. Sisestasin enda auto koodi ning tuli välja õnnetus, kus oli kannataja-pooleks.
Joonas

Nii see on, et liikluskindlustuse juhtumid seal kirjas nii kannatanu kui põhjustaja rollides koos hüvitatud summadega. Kuid kasko juhtumeid pole seal veel näinud.
Kasutaja avatar
erki
Auto:

Algselt postitas: ill
Algselt postitas: IFF

Päris kindlasti kajastub nii põhjustaja kui kannatanu ... kontrollisin enne ostu:thumb:
kaskost ei ole muidugi midagi mainitud
zill

Aga kust saab kontrollida auto piirangut( nt kas on varastatud vms).
Saku PEOREKKA hooldaja:)
hedi

Sõiduki registreerimismärgi järgi saab piiranguid kontrollida ARKi lehel http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp
Kasutaja avatar
erki
Auto:

Algselt postitas: zill
Aga kust saab kontrollida auto piirangut( nt kas on varastatud vms).

:conf::conf::conf: 110 ???

hedi pani muidugi hea lingi aga kõik oma kunagised ja praegused autod mida suudan meenutada ei anna muud tulemust kui piiranguid - ... või sõidukit ei leitud.
Eeldan et meie kallis, hambutu ark ei suuda ikkagi kontrollida varastatud/kaotatud sõidukit isegi lähinaabrite juurest.
Kui kellelgi on võimalus, võiks kontrollida andmebaasi tööd :beer:
epsum

Tähendab. Lihtsalt huvi pärast, et kas keegi loodab osta kasutatud autot mis ei ole kunagi ühtegi avariisse sattunud? Või interpoleeritakse makstud summasi (mis on avalikud) avarii raskuse järele? -
võin omadest kogemustest ütelda, et ka pisike kõks viitab üllatavalt suurele lõppsummale ( uurige näiteks vikingist, mis uus esiuks + värvimine maksab..)..

Ma oma kogemusest lihtsalt soovitaks igasuguse taustainfo kaevamise asemel võtta ostetav auto ja pädevasse kohta kontrolli viia - saab palju adekvaatsema ülevaate kui osta autot läbisõidunäidu ja lkfi ajaloo järele.
suur

EPSUMi jutule lisaks. Kelle auto EI ole avariisse sattunud?

Minu oma on LKF'is ilusti kirjas.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

jah ARK ei tegele sellga, et kas varastatud, või mitte, neil puudub minu arust juurdepääs isegi sellele infole.
aga selleks on interpolitsei. ja asi töötab!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Eleri

Algselt postitas: suur
EPSUMi jutule lisaks. Kelle auto EI ole avariisse sattunud?

Minu oma on LKF'is ilusti kirjas.

Ei usu et see asi nüüd nii hull on, Itaalias või Prantsusmaal ehk on see tõenäosus ülisuur.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Minu auto kohta seal ei ole midagi, kuigi 3 korda tagant sisse sõidetud mulle. Seega kõik kannatajad pole kirjas.:facts:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Jupats
Minu auto kohta seal ei ole midagi, kuigi 3 korda tagant sisse sõidetud mulle. Seega kõik kannatajad pole kirjas.:facts:
Käesolevas avaldatavad andmed on informatiivse iseloomuga ega ole mõeldud kasutamiseks muuks otstarbeks. Eesti Liikluskindlustuse Fond ei vastuta andmete õigsuse, kasutuskõlblikkuse ega nende avaldamisel tekkivate vigade eest. Samuti ei vastuta Eesti Liikluskindlustuse Fond nende andmete alusel vastu võetud otsuste ja tehtud tehingute tagajärgede eest.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Thom

Kas lkfi sarnast lehte ka rootsi kohta on olemas? Paljud meie sõidukid sealt ju pärit ja huvitav oleks vaadata:eureka:
Kasutaja avatar
vallikas

Ja kui ise postiotsa sõidad ja auto korda teed, ei kajastu ka kusagil midagi, välja arvatud auto keres.
handsa25

Aga kes oskab öelda, et kui tegu on Rootsi Saabiga, millisel aadressil seda võimalik kontrollida??
hedi

ARKi lehel kajastuvad varastatud autod küll. Teine võimalus on vaadata politsei lehelt varastatud autode lehelt http://www.politsei.ee/webinfo/bytr_frm.php
Kasutaja avatar
kaarel

Sama siin: korra sõideti tagant sisse (aitäh kärukonksule!), kuid infot selle kohta pole, hoolimata väikesest värvitööst.
Algselt postitas: Jupats
martin12

Nii palju oskan ma öelda et,sõber vaatas enda 97a polo matse mida oli kokku 6 ja ca 350 tuhande eest.Temal olid märked sees ka siis kui se auto oli kannatanu.
Vasta