Plaan WRC soome etapile minna

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Roadrunner

Plaan siis minna wrc etapile soome augusti alguses lihtsalt huvi pärast tahaks teada kas siit veel minejaid on.
suur

Puhkusegraafik sai Neste ralli toimumisaja järgi sätitud. Kas lähen, kelle/millega lähen ja kus olen on veel vääga lahtine.

EDIT: Viimase lause küsimustele on vastus käes. Neste ralli ääb ka sel aastal ära :(. Ehk järgmisel.

EDIT2: Jääb sel aastal minu jaoks ära. Ralli ise ikka toimub :)
KrikU

Olen suht kindlalt mineja ning käisin ka eelmine aasta koos tuttavatega, see aasta saab loodetavasti juba SAAB-iga minna :gun:
KrikU

Kas Saabi inimesed ka rallit vaatama lähevad?
Mina olen Saabile püstitanud suvise eesmärgi igaljuhul Jyvasküla 1000+ km trip ära teha :gun:
Eelmine aasta sai kah käidud ja meeldis, Märtin tõi selle aasta tiimikaaslase järel Fordiga tookord teise koha koju.

Praegu sai Silja laevale broneeringud ära tehtud, sõit on soodne - 1600.- Saab + 5 inimest edasi-tagasi kiirlaevaga :thumb: Tallinki hinnad on sarnased Autoexpressiga.
Broneeringut saab igal ajal muuta ja praegu bron tehes tuleb juuli lõpu poole piletid ära osta. Saab auto numbrit ja inimeste nimesi senikaua muuta, aga broneering on kasulik praegu ära teha kui soovite endale sobivaimal ajal minna ja kiirlaevaga sest rallile minejaid on väga palju Eestist.

Rallipass on praegu ostes 650 krooni, juulist 690 ja kohapeal Neste tanklates saab 45EUR eest (vähemalt eelmine aasta oli selline hind). Kindlasti tasub rallipass osta sest ühe katse sissepääs võib juba olla a la 15EUR. Eestist rallipassi ostmisega olen kuulnud, et vaja ka samal ajal laevapiletid osta... ei tea täpselt aga reklaam jookseb ja tuleb uurida.

Niiet... loodan näha Eesti numbritega Saabe soomes :)
Lahtini saab sõita veel tavatult heal kiirteel (eesti mõistes) 120-ga :drive:
Roadrunner

vaata ka seda teemat palun
Roadrunner

pole vist mõtet selle jaoks mitut teemat teha ja nagu ma nägin siis sa sise sinna ka juba kirjutanud
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Enam pole "seda" foorumit..:) Nüüd on üks ja ühine..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Roadrunner

nojah mis teha :thumb:
KrikU

Nonii, käidud ja minu rallisaab tegi perfecto esituse - läbides 910 kilomeetrit 4 päevaga keskmise kuluga 9,4 liitrit sajale nelja inimesega pardal ja minnes laadung õllekaste pagassis muust tränist rääkimata. Palju sai fanni kruusateedel lahedalt lennuki tunne tuli sisse mäe harjalt üle kimades :beer::evil:
Saabe kahjuks eesti numbritega väga vähe nägin, minnes oli samal laeval veel üks classic 900 aga seda ma jyvaskylas ei näinud ja tunne oli, et ainuke saabivend olin rallil eestlastest. Ka sommidel on suht vähe saabe :( Lätis oli näiteks 9000 eriti popp auto kohalike seas.

Ma olen ikka sigarahul oma autoga võib nüüd öelda :eureka:
Meil seltskonnas oli 6 autot koos ja kõik enamus 90-ndate lõpust pärit, aga minu saab ainukesena algusest. Suhteliselt vähe oli üldse eesti numbrimärgiga vanemaid masinaid näha, üks vana volga sattus Killeri katsel vaatevälja - respect to him. Saab ikka arengus mitu aastat ees kui muud masinad!

OEH, ma nüüd magama, väga rahul olen kõigega ja asjale pani punkti kodus laual ootav ROCK õlu :D
Roadrunner

Selle teemaga enam ei tegele vist keegi võib kinni panna
Vasta