900 kütusepaak lööb bensiini tagasi

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
saabiomanik

94. aasta Saab 900 kütusepaak ei võta tankimisel tavaliselt üle 10 l korraga sisse (isegi kui paak täiesti tühi on) ja lööb bensiini tagasi nagu oleks paak täis saanud. Rohkem siis enam bensiini paaki lasta ei saa ka. Sai käidud remondis, aga sealt öeldi, et viga ei leitud ja õhk käib korralikult läbi. Kas keegi on sarnase juhtumiga kokku puutunud ja oskab nõu anda, milles asi?
iisak

Miks ma arvan, et ikka mingi paagituulutuse kamm on:conf:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
saabiomanik

Aga kas paagis on mõni filter või klapp, mis võib olla vigane ja takistada sissejooksu?

Või kui pole, siis mida on võimalik endal ette võtta?
Eleri

Tuulutus umbes või olnud seda, paagi vaakumiga sissepoole lömmi tõmmanud?näiteks
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

just täna tankisin yht ng-d ja millel paagi punni eemaldades tundus sees ikka päris korralik vaakum olema.

äkki kellegi on mingit teavet/joonist, et kus see tuulutuse toru on ja kuhu läheb??
samas lihtsam vriant 2 mittekohakuti auku punni puurida ja asi ununend!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
vallikas

Peaks see nr 3 olema, paagist üles korgitaguse toru otsa.

Lisatud failid
saabiomanik

Ehk siis nagu ma aru saan võib tuulutuse toru umbes olla? Aga kas sellele ise ligi pääseb uurima või peab taas parandusse minema?
Trionic
Saabiguru

Ärge unustage,et paakidel on nii tuulutus,kui ka õhutus.Täiesti iseseisvad süsteemid.
Kasutaja avatar
dx2

Ma ei hakanud uut teemat tegema, kuid tahaks küsida selle paagituulutuse kohta. Et kas vahetust vajav bensupaagi tuulutuse klapp mõjutab ka kuidagi mootori tööd ja kui mõjutab, siis kuidas? jutt käib saab900 94' 2,3 kohta
roomlane

Algselt postitas: dx2
Ma ei hakanud uut teemat tegema, kuid tahaks küsida selle paagituulutuse kohta. Et kas vahetust vajav bensupaagi tuulutuse klapp mõjutab ka kuidagi mootori tööd ja kui mõjutab, siis kuidas? jutt käib saab900 94' 2,3 kohta

Kui huvi on, siis mul on just üks selline paagituulutuse klapp üle, mis mootoriruumi käis. Keegi kunagi tahtis, kuid ei tulnud järele. Nüüd sõidab see klapp juba pool aastat minuga kogu aeg kaasas klassiku pagassis. Täna võiks näiteks jäätise vastu vahetada :)
55581286
Vasta