9-3 võtmed

Vasta
rpikalo

Tere !

Leidsin viisi kuidas saab auto SID-ist vaadata palju võtit on parasjagu võimelised autot avada :
istud autosse, paned süüte sisse, vajutad võtmel olevat bagasniku avamise nuppu 3-5 sek ning SID ütleb sulle magic palju võtit ta teab.

Soovitan kõikidele kes ostavad kasutatud sõidukeid vaadata üle palju võtit on suutelised sinu autot manipuleerida. Kunagi ei tea kas müüja oli sinuga lõpuni aus.

Mul ntx on 2 võtit, kuid minu auto ütleb et teab 3-e.

Siit üks kiire küsimus, kuidas saab puuduva võtme auto küljest lahti siduda. Saabi signas ei kahtle kuid see hetk et kuskil on olemas minu auto jaoks kehtiv võti teeb selle signa ja immo täitsa olematuks varga jaoks :poke:
Joonas

Mul juhtus selline asi, et viskasin kogemata auto (9-5) võtme koos prügikotiga prügikasti. Kui avastasin, siis oli prügikast juba tühjendatud. Läksin VMi ja tellisin uue võtme. Kui võti kohale jõudis, siis aeti auto 5ks minutiks garaaži ja "laulatati" uus võti ning "lahutati" kadunud võti. Küsisin, et kas kadunud võtme leidja saab nüüd mu autosse, siis öeldi, et käsitsi saab ukse lahti keerata, aga käima panna ei õnnestu. Mäletamist mööda ka signa ei saa maha selle kadunud võtmega.
nampat

Ma arvan, et kui võti on n.ö. lahti laulatatud, siis auto ka unustab selle võtme olemasolu. Suure tõenäosusega on rpikalo autol läinud ka üks võti kaduma, aga see võti on jäetud lahti laulatamata.
rpikalo

Tegelt ma ostsin auto 2-e võtmega kuigi autot saab avada 3-ga. Tahaks sellest kolmandast lahti saada igaks juhuks, et rahulikult magada ... :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mine ja astu läbi mõnest Tech-2-te omavast Saabitöökojast ja lase see ära teha.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
vahekas

vaata ka statistikat kui palju on üldse varastatud saab 9-3 sid ja saad ka rahus magada
Müün sae- ja höövelmaterjale.
Aitan tuua autosid Soomest Rootsist ja Usast
rpikalo

Siiamaani olen rahus maganud ... Kuid ikka :)
Igatahes Viki juures käidud, 10 min ja asi tehtud ;)

Tänud, minu poolt võib teema lukku panna :head:
Vasta