Kõik ok kui manuaalselt avad aga ei ukselt ega puldist ei ava tagaluuki, ainult suunad vilguvad. Kõik muud uksed toimivad. Enne kui kaitsmete kallale asun, mõtlesin, et panen siia küsimuse üles, äkki keegi oskab kiirelt midagi soovitada.
Sorri kui teema juba kusagil olemas, otsisin ja ei leidnud, uuele liikmele võib alguse rumalused andeks anda, ma loodan.
K: 9-3 Combi tagaluuk puldist ei tööta
Algselt postitas: ivark
.... vajutan pagasiluugi avamise nupule puldil, ei avane.
Käsitsi avab....
Siis on kõik korras.
Pagasiluugile saab programmeerida viiteaja, mille jooksul ta lukustub - ehk sa ei saa teda käsitsi avada, vaid pead ennem puldist/varasematl mudelitel uksest nuppu vajutama.
Puldile/uksenupule vajutamine aktiveerib pagasiluugi luku ning alles siis pagasiluugi lülitile luugil vajutades saad avada luugi. Seni luugil olevale lülitile vajutades ei juhtu midagi.
Sport Sedanil puldile/uksenupule vajutades luuk tuleb irvakile ning nutikamad on leidnud juba ka mooduse kuidas luuki täielikult avada.
Loodetavasti sai selge tekst.
terv, teager
Kusjuures Vikingist öeldi, et 2005 a. Combil luuki puldist ega ukselt irvakile ei saagi, minu arust see on jama. Milleks mulle üldse siis see eraldi luugi avamise nupp kui seda sõrmega lükates lahti ei saagi, tulen pakkidega ja pean ikkagi luugi käega avama.
2008 a. ametiautol on täpselt sama pult ja kenasti avab luugi irvakile.
2008 a. ametiautol on täpselt sama pult ja kenasti avab luugi irvakile.