Nimelt, kommenteerige kellel, mis läbisõidu ajal on kõrgsurvepump otsad andnud?
Sooviks väikest tõenäosust arvestada, et millal pensionifondi raha hakata suunama "pumbafondi"

Ei tea, kui palju siin foorumis neid 2.2-mehi on, kes oma auto ajalugu algusest peale teavad..Algselt postitas: jyriq
Plaan soetada 9-5 2,2 TiD ja seepärast oleks huvitad siin kirgi kütva teema kohta kommentaare saada.
Sooviks väikest tõenäosust arvestada, et millal pensionifondi raha hakata suunama "pumbafondi"![]()
Algselt postitas: jyriq
Plaan soetada 9-5 2,2 TiD ja seepärast oleks huvitad siin kirgi kütva teema kohta kommentaare saada.
Algselt postitas: aimps
Mulle hakkab küll tunduma et see pumba asi on nagu üle paisutatud veits. 3 aasta jooksul on 1 kord siis pumba surma diagnoositud, kusjuures 2 erinevas kohas. Kuna ma jonni ei jätnud siis solgutasin auto kolmandasse kohta ja seal sai asi 500.- korda.
2korda on veel siis nagu öeldud et pump hakkab lähemal ajal otsi andma,aga tegelikult on viga olnud hoopis teistes asjades.
Mu enda kogemuste põhjal võiks juba öelda et see pumba vahetus on hea äri lihtsalt, või on teenindustes amatöörid.
Kusjuures auto on alati korda saanud vene diselistide poolt kes teevad tööd kuskil vanas garaazis.
Ja nagu üks nendest ütles et ega vigade ülesleidmisel ei piisa ainult diagnostikast peab ikka käed ka mustaks tegema.