NG900 vs. 9-3

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
KeN1

Tere.

Kas NG900 ja 9-3 on sõidumugavuses ka mingit vahet?

Mind hakkas kummitama selline asi, et eelmine aasta oli kunagi mul NG900 kupee suured tõlla rattad all ja CarArt spoilerid peal. Oli väga ilus küll teine ja meeldis mulle. Aga pettusin räigelt kui aus olla, mega ebamugav oli sõita. Vaikne kuid, rool käis väga rakselt, sidur käis veel raskemalt, mootori padjad olid läbi, 2.0 96kw kah kõigest jne.

Kuid eile sõitsin vana 9-3 cabrioga. Nahk, mult. rool, Turbo, puit rool, automaat, el. istmed, kliima jne.
See oli päris mugav ja mõnus auto ja andis mulle saabi pisikut jälle :D

Ning nüüd mõtlengi, et kas 9-3 ongi kordades mugavam NG-st või oli lihsalt minu oma ront kunagi ?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Su 900 oli ilmselt ikka rondiks aetud... Ega see auto just mingi hullult hea juhitavusega ei ole, aga siiski need mainitud asjad on ilmselgelt üsna tüüpilised vead ja juhi jaoks häirivad.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
snowguy

og9-3 pole olnud võimalust veel juhtida kuid usun et ehk seal ikka miskit on 5-9 aasta jooksul paremaks tehtud

neid erinevuseid pidi ju üksjagu olema kuigi pole päris kindel kas neist mõni ka juhitavust, veermiku või mootorit mõjutas

aga mina olen oma ng900-ga rahul, peal 2,3 vabalthingav ning liigub piisavalt hästi:drive:
Kasutaja avatar
vallikas

Sõitsid katkise autoga, mil oli 17(?) tolli all, mis ongi vanker ng puhul ja siis sõitsid uuema, rohkem korras ja parema varustusega 9-3-ga, mil võibolla olid äkki isegi 16 tolli velg all ja kogu veermik üleüldse paremas olukorras...ei tea küll miks üks parem oli kui teine :poke:

Ja see kui autos on hea muss, katus käib alla või on automaat teeb mõne tehnilise kohapealt ka suht pimedaks äkki?
Vasta