9-5 esiratta laager
Nimelt hakkas parem esirattalaager undama (teema sama, mis juba postitatud) ja kui hakkasin otsima laagrit, siis selgus tõsiasi, et see on ikka neetult kallis. Nimelt on tegemist 9-5- ga aastast 2001 september, aga mudel ise on 2002. Troost autost öeldi laagri hinnaks 3000 eeki, siit ka minu küsimus: kas see ongi õige hind? SKF-st uurides, kui olin öelnud auto väljalaskeaasta ja kuu, öeldi komplekti hinnaks 800 eeku. Kas siin võib olla see asi, et sinna sobib ka mõni teine laager?
Kui sul on uuema ninaga 2001 ja ülesse siis on laager umbes 3000 hinnaks ja kui vnem 97 kuni 2001
siis odavam. Vanemal on ainult laager ja peab vist selt rummu seest välja peksma aga uuemal on laager koos rummuga ja käib kolme poldiga lääba külge . oli ka hiljuti laager ja parem vaja vahetada.,
siis odavam. Vanemal on ainult laager ja peab vist selt rummu seest välja peksma aga uuemal on laager koos rummuga ja käib kolme poldiga lääba külge . oli ka hiljuti laager ja parem vaja vahetada.,
Algselt postitas: tugela
Nimelt hakkas parem esirattalaager undama (teema sama, mis juba postitatud) ja kui hakkasin otsima laagrit, siis selgus tõsiasi, et see on ikka neetult kallis. Nimelt on tegemist 9-5- ga aastast 2001 september, aga mudel ise on 2002. Troost autost öeldi laagri hinnaks 3000 eeki, siit ka minu küsimus: kas see ongi õige hind? SKF-st uurides, kui olin öelnud auto väljalaskeaasta ja kuu, öeldi komplekti hinnaks 800 eeku. Kas siin võib olla see asi, et sinna sobib ka mõni teine laager?
oe 5392493 hind 4283,-
odavaim analoog hetkel hinnaga 2200,-riiulis

Algselt postitas: mad1Algselt postitas: tugela
oe 5392493 hind 4283,-
odavaim analoog hetkel hinnaga 2200,-riiulis![]()
Sul on siin vale telefoni number.
Algselt postitas: tugelaAlgselt postitas: mad1
oe 5392493 hind 4283,-
odavaim analoog hetkel hinnaga 2200,-riiulis![]()
Sul on siin vale telefoni number.
See on originaalvaruosa kood

Kontakttelefoni leiad kodaniku allkirjast.
terv, teager
Algselt postitas: Cyber
Selle peaks üles tähendama, kui mõnusalt blondi momendi..Ära, Tugela, pahanda, lihtsalt väga koomiline situatsion on..
![]()
Ei pahanda, aga ütleme nii, et ei mõelnud üldse, olenemata sellest, et olen selle koodi järgi juba laagrit otsinud. Sorry mehed, aga olen Teiega võrreldes alles algaja, olgugi, et olen Saabi omanik olnud juba paar aastat ja hetkel on peres 2 Saabi, 2001/2002 Vector ja 2003 Aero.