Garaaz isetegijatele

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
IFF
Saabiklubi liige

Juba pikemat aega on liikunud erinevatel osavnäppudel mõttes, et küll teeks osa töid ise ära kui oleks koht kus teha.

Nüüd siis paluti mul vahendada järgmist infot:

Nüüd on see siis tehtud. Garaaž neile kes tahavad oma auto kallal ise pusida ja toimetada - olgu see siis auto koristamine, õlivahetus, rehvivahetus või mõni muu remonditöö. Suuremate ümberehituste korral kokkuleppehinnad.

Meie aitame korraldada Teie auto hooldust nii, et Teil ei ole vaja muud üle kui saabuda meie töökotta ja valida sobiv tööpaik, kas siis tõstukiga või ilma tõstukita. Tööriistad, mida vajate auto hooldusel, on meie poolt töökoha juures.

Kuna me alles alustame siis lõpliku teenuse kujundamine on kasutajate kätes. Töö käigus selgub, milliseid tööriistu ja millist abi kõige rohkem vajatakse. Katsume olla võimalikult paindlikud.

Koduleht on siin: http://www.minugaraaz.ee/

Vajadusel lisa infot telefoni numbril 52 69 391 - Rein

Jõudu tööle. ;)
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
MadMan

Väga bro. Nad võiks Tartus ka mõne filiaali avada :headbang:
ulari1

vot see on küll väga hea tegemine:thumb:,neid võiks üle eesti olla
snowguy

...säästuajal ju võiks mõni väiksem nokitseja oma pinda mingitel tingimustel siin-seal pool eestit rentida saaks ju ise veidi lihtsamalt makse maksta ja mõni teine saaks tõstuki raha tagasi teenida:P

seega siit mõttetera ka teistes eesti linnades olevatele garaaziomanikele:head:
Kasutaja avatar
macdiversant
Auto: 9-5 Aero
Kontakt:

Marko
e-mail: macdiversant@gmail.com
Tel. 5185305
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Mul ka on suur garaaz aga see on Viljandis. Nii et kes tahab, küsigu. Kanal on ka. Ega see selline vana elektrivõrgu garage, ega ma eriti seal miskit remonti teinud ei ole. Lihtsalt hea, koht, kus olla;) ja asja teha, et oi kui plaju on mul teha...

Tegelt on kah!:D
Kasutaja avatar
MadMan

Ropkaautos ära käidud. Tunnike kulub kiiresti, telefoni teel vaja kokku leppida. Õige ukse leidmine on veidi keeruline. Tõstukeid mitu tk, hea nõuanne + vidinaid ja tööriistu koha peal võtta.
Vasta