kas keegi on
seda sendit vaatamas käinud
saab 9-3 abi
Käisin seda eile vaatamas. Kerel on pea igal pool mingeid kraapse ja kriime, üks mõlgike tagumise rattakoopa servas. Paljud kriimud olid värviparandajaga üle käidud aga üsna robustselt ja parandused olid hästi näha - kole tulemus. Salongis oli juhiiste nigelavõitu, nahk praguline aga mitte katki. Muu osa salongist tundus ilus ja terve. Kapoti all m idagi hullu ei silmanud, klapikambrikaan lekib ühest kohast õli. Mootorit käima ei pannud ja pakiruumi ei vaadanud. Servise raamat oli täidetud aga mulle tundus see kahtlane. Samas pole ma dokumentide osas ekspert ja midagi kindlat ei ütle. Tegin ka pilte, saadan privas kui on huvi.
Samas aias oli ka üks 9000 Griffin - kere mitmest kohast roostes ja juhiiste suht kole. Samas mujalt oli ilus ja dokumendid kõik olemas.
Samas aias oli ka üks 9000 Griffin - kere mitmest kohast roostes ja juhiiste suht kole. Samas mujalt oli ilus ja dokumendid kõik olemas.
Algselt postitas: Mere
Paar päeva tagasi hakkas endale ka silma sama masin.. Piltide järgi ilus, vaatamas küll pole käinud aga odomeetri näit on väga kahtlane ..
Kuulutuses olevad pildid on täpselt nii tehtud, et kere koledused välja ei paista

Kui oma silmaga vaadata siis juhipoolne külg suht nukravõitu.
Pildid on tehtud 4 eri nurga alt, spetsiaalselt pole nagu midagi peidetud.
A24 kuulutuseski on kirjas, et auto on iluvigadega, seega ei tohiks minu arvates etteheiteid nagu olla, et piltidel on auto kena ja IRL saast.
Auto tuli Eestisse kliimapumba veaga(see oli kinni jooksnud, nagu tavaliselt), ülejäänu on samas seisus...
Sillaosa on vaikne, mootor/kast toimivad vähemalt minu arvates normaalselt.
Läbisõit oli selline, nagu hetkel, seda, kas keegi seda varem muutnud on, ma kahjuks ei tea, ega saa selle eest ka vastutust võtta.
Usun, et selle raha eest(veidi ka tingitav) peaks olema autot piisavalt.
Edit: Korduvalt on küsitud, kas ma pole eksinud mootori töömahu/kw-dega. Vastus: Ei. Tegemist on 2290 ja 110kw vabalthingavaga.
A24 kuulutuseski on kirjas, et auto on iluvigadega, seega ei tohiks minu arvates etteheiteid nagu olla, et piltidel on auto kena ja IRL saast.
Auto tuli Eestisse kliimapumba veaga(see oli kinni jooksnud, nagu tavaliselt), ülejäänu on samas seisus...
Sillaosa on vaikne, mootor/kast toimivad vähemalt minu arvates normaalselt.
Läbisõit oli selline, nagu hetkel, seda, kas keegi seda varem muutnud on, ma kahjuks ei tea, ega saa selle eest ka vastutust võtta.
Usun, et selle raha eest(veidi ka tingitav) peaks olema autot piisavalt.
Edit: Korduvalt on küsitud, kas ma pole eksinud mootori töömahu/kw-dega. Vastus: Ei. Tegemist on 2290 ja 110kw vabalthingavaga.
Tõsi, et kuulutuses on aus märkus iluvigade kohta. Samas kuulutuse piltide pealt neid praktiliselt märgata pole. Ega mul mingeid etteheiteid polegi
Kommenteerisin kasutaja Mere arvamust, et piltidel paistis ilus. Kuigi juhipoolne külg nüüd eriti ilus ei ole küll. Ma saan väga hästi aru, miks müüjad piltidel neid kriimulisi kohti näidata ei taha - paljud ostjad ehmuvad pisivigadest ega tule autot lähemalt vaatamagi, isegi kui hind on soodne. Ning antud 9-3 on tõesti soodsa hinnaga isegi iluvigu arvestades, minu meelest.