Tere.
Ma uus NG900 omanik. Omastasin mittetöötava isendi.Hetkel otsin viga. Käivitub ja töötab tühikäigul kui vajutad gaasi siis seiskub ja enam ei anna lootust. Auto aastast 1995 ja pärit Itaaliast.Ehk keegi oskab asjalikku nõu anda! On olemas ka teine samasugune auto mis töötab,on võimalik vahetusega testida. Aga hea oleks kui vihjeid saaks! Ette tänades: Jaan
NG900 ei tööta
Ei ole turbovariant st vabalt hingav. Muuseas omaarust olen kirjutanud nii nagu peab ja komasid kah parasjagu. See et mis variant, on minu viga! Olen Saabi puhul algaja. Kuigi automootoritele omajagu kapitaalremonti teinud(valdavalt diiselmootorid).
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: jaan50
Töötab. Viga imelihtne-jagaja rootor. Sai kõik muud osad alates bensiinipumbast ära proovitud:conf:
a kuidas benapumpa proovisid?? mõlemail paak maha??

hea, et tööd ei karda!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Hoia süüdet sees ja jälgi,kas "Check engine" tuluke hakkab vilkuma.Kui jah,loe pauside vahelised vilgatused ära.Saad veakoodi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989