torumaterjal
"italinox" suur- sõjamäel löö guuglisse.Nemad tegelevad spetsiifiliste roostevabast toodetega.Seal on KÕIKE,ka mõeldamatut.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: Trionic
"italinox" suur- sõjamäel löö guuglisse.Nemad tegelevad spetsiifiliste roostevabast toodetega.Seal on KÕIKE,ka mõeldamatut.
ja kusjuures rv on seal parimate hindadega
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: daags
Roostevaba v mustmetall- vahet pole.
Dago, sa ju tead, et on vahet

Hind on kül teisejärguline asi (tulemus on esmajärguline) kuid panen siia näiteks musta ja roostevaba "poogna" hinnad. Need on Onninen'i letihinnad.
TERASPOOGEN 90' --> 42,4*2,6mm --> 17,50eek/tk
ROOSTEVABA TERASPOOGEN 90' --> 42,4*2mm --> 61eek/tk
Mina aretasin omale vl-kolle mustast materjalist ning klassiku "ussipesa" valmistamiseks kulus mul 16 põlve. Tavapärased "oinasarved" saad ilmselt poole väiksema kogusega tehtud.
Algselt postitas: KT100
Mis toru sa said sealt siis? Roostevaba? Põlved? tahaks ka
sealt saab suht k6ike, alates 36 mm sisel2bim66duga toru ja p6lvi. Nendel seal nii, et lepid kokku, l2hed kohale ja tuhdid nende nn j22kides ja praakdetailide konteinerites. Roostevaba oli v2ga v2he. P6lved on erineva kujuga, osad on kasutamisk6lbmatud, osad ok. Lihtsalt otsimise vaev. Hiljem l88d meetrid kokku ja maksad 20.- krooni meetri eest.
PS! kui sa l2hed tooma, siis tuleksin kaasa, mul j2i paar torukest puudu. V too ise mulle, ma ju ka rapla kandist.
Võimsust pole kunagi piisavalt