SID-i keele muutmine

Teemad elektroonikast...
Vasta
Wolfheart

Lugu ise selline: Auto on toodud saksmannide juurest ja seetõttu suhtleb SID saksakeeles kui miskit viga. Nimelt olin mingil hetkel sunnitud helistama mitmele tuttavale et teada saada: vaja jahutusvedelikku juurde kallata. Displeil oli mingi saksakeelne kiri ja mitte muffigi sellest aru ei saanud kuna pole elusees mingit saksakeele õpetust saanud.
Ise igapäevaselt tegelen printeritega ja suht tavaline protseduur on firmi uuendamine ja on ka ette tulnud keele batchide asendamist kui menüüvalikutes vastavat keelt pole.
Siis tekkiski mõte et ehk on kuskil võimalik see SID panna suhtlema hoopis inglise keeles.

Küsin kuna pole vastavat teemat siin ega ka kuskilt mujalt saabi foorumitest leidnud.
Ahjaa, asjaks on SID-2
Kasutaja avatar
Garu

Oma hollandikeelsest manuaalist saan aru et see lihtne protseduur. Kahjuks hollandi keelt eriti ei oska aga siin õpetab mingeid nupu kombinatsioone.

Kui ma õigesti aru saan siis Sid 2 puhul tuleb clear ja set nuppu 4 sek all hoida. Siis - ja + -ga midagi valida, tõenäoliselt keelevaliku menüü. Siis set nuppu. Siis valid - ja + -iga õige keele ja jälle set.

Sid 1 puhul siis clear ja ülemine nool alla 4 sek ja siis nooleklahvide ja clear nupu abil sama rida.

Loodan et ma midagi väga mööda ei pannud.
Wolfheart

SID 2-l ei ole "-" ja "+" klahve (need on SID 3-l).
On olemas INFO/ CLEAR/ BLACK PANEL + analoogkell.
Leidsin nüüd küll vastava õpetuse autoga kaasa tulnud manualist, kuid nagu arvata oligi -- on see manual ka saksakeelne :)
Gunn

to Wolfheart: mine Vikingusse, keeravad õigeks. Siis ei pea sa enam igal hommikul vaatama kirja "bremslicht testen" ja muud sellist :drive:
Kasutaja avatar
Garu

Võibolla on 900-l ja 9-3-l on erinev sid-ide numeratsioon. Minu manuaal väitis et on sellised nupud.

No ma usun et kui mina hollandi keelsest välja lugesin mis nuppe ja mis järjekorras vajutada tuleb, siis ehk loed sina saksakeelsest ka ilma Vikingita :head:
sigaelmar

Krt ma olen endalgi seda keelevalikut näinud aga ei tule praegu meelde mida all hoidma pidi - kas infot või cleari. Proovi järgi, peax saama küll keelt valida.
suur

Algselt postitas: Wolfheart
SID 2-l ei ole "-" ja "+" klahve (need on SID 3-l).
On olemas INFO/ CLEAR/ BLACK PANEL + analoogkell.
Leidsin nüüd küll vastava õpetuse autoga kaasa tulnud manualist, kuid nagu arvata oligi -- on see manual ka saksakeelne :)

Siin nagu midagi oleks.

EDIT: Kui inglišiga raskusi - Soovitab "Info" ja "Clear" nuppe üheaegselt all hoida. Mis edasi juhtub ei tea, aga mingi hetk peaks siis info (või clear) nupu vajutustega saama keelt (või ühikuid) valida. Ühikute all ehk mõeldakse C/F või kmh/mph vahetamist?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ühe saksakeelse ma olen inglise keelseks keeranud ('98 900). Peale piisava koguse viina manustamist lugesin saksakeelsest manualist välja, kuidas teha tuleb. Hetkel on sellest küll mõned aastad möödas ja enam ei meenu..:) Aga põmst oli jah teema paari nupu allhoidmise ja siis menüüst keele valimisega.
Saksa keelt pole kunagi õppinud, ainult mõningad taevakanalid abiks olnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Wolfheart

Ehk viga selles, et pole piisaval hulgal viina joonud, et saksa keelest aru hakkaks saama :cool:
Igatahes tänud kõigile kes vaevusid vastama ja õige juhtlõnga kätte juhatasid.
:notworthy:
Kui kellelgi kunagi NG 900 SID 2-l vaja keelt vahetada siis tegemist äärmiselt lihtsa protseduuriga. Tuleb hoida ca 4 seki all INFO ja CLEAR klahvi ning siis CLEAR klahviga valida sobiv keel (koos meetermõõdustiku või miilidega). peale valiku tegemist ca 5 seki jooksul taastub SIDi normaalne olek.

Kuna keel sai kenasti vahetatud siis minupoolt oleks teema lõpetatud.
Vasta