Probleem tekkis peale auto keevitamist.Aku oli maha võetud, seega poleks tohtinud midagi juhtuda.
Oskab keegi öelda on need ültse omavahel seotud ning kuidas sellest veast saaks vabaneda.
9-5 orginaal makk ei lähe tööle
Kuigi ma ei tunne 9-5 aku ja heli seotust, tean, et oma tonnisel juhtus sama lugu aku vahetamisel. Peale seda (no umbes aasta-kaks) on salongis totaalne vaikus. Kuna minu 9000nde stereosüsteem on koodiga ja mingil põhjusel seda senimaani enam pole suutnud kuskilt kätte saada ega katse-eksituse meetodil tuvastada, siis lepin hetkel olukorraga..
Sry eelnev OT; aga tundub, et saatusekaaslasel kuskil aku ja soundi vahel on miskid seosed... stereole pilt ette tuleb ikka?
Sry eelnev OT; aga tundub, et saatusekaaslasel kuskil aku ja soundi vahel on miskid seosed... stereole pilt ette tuleb ikka?
Alusta kaitsmetest,seejärel,kui toimima ei hakka raadio,pöördu mõne saabiparandaja poole.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Seda mis nr saad teada kaitsme kaane pealt. Kui kaitset kontollid vaata kaitsmetraadi kinnitust hargi külge. Mul juhtus samalugu et makk oli vait ja endaarust kaitse terve, lammutasin pool autot lahti aga ei midagi. Pärast kaitsme vahetamist töötas kõik jälle ilusti ja siis kirusin ennast et ei kontrollinud kaitset korralikult