Küsimus Navi lisamise kohta.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
ozzu

Tervist.
Sõber soetas endale nimelt saab 9-5e ja tekkis selline küsimus.
Kui raske on panna sellist navi:

Pilt
Sellesse autosse:

Pilt
Ja umbes mis suurusjärgus väljaminekuga võiks arvestada?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vist ei tasu väga vaeva, kui ainult siinmail sõita, sest kohalikku kaarti eriti ei ole.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

ja sama raha eest saad vähemalt 5-10 korraliku eraldiseisvat navi osta :P
Thor

Segan vahele, aga kui näiteks lahutatud navi oleks juba olemas.
Kas hakkab lihtsalt vahetades kõik toimima ?
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Ma arvan, et puhtalt ekraanivahetuset ei piisa.
Näiteks 9-3 SS puhul tuleb lisaks "ekraanile" ka navi moodul, teine antenn ja DVD seade ka lisada-vahetada. Päris kallis lõbu.
Usun, et ka 9-5 puhul on nii.
Algselt postitas: Agda
Segan vahele, aga kui näiteks lahutatud navi oleks juba olemas.
Kas hakkab lihtsalt vahetades kõik toimima ?
ozzu

Okey.
Kas selle naviga saab muidu dvd-d ka vaadata siis?
Aga keegi mingi konkreetse hinnaklassi oskab ka öeld kuhu selline nali jääda võib?
ivark

Ma ei tea kuidas 9-5-ga aga arvan, et sama keiss. St. nii lihtne vahetada pole navi vastu. Esiteks on vaja süsteemi programmeerida esinduses. Siis - kui eelmine süsteem pärines teiselt autolt, siis tuleb minu arusaamist mööda ta nö. uninstallida doonorautolt, kuna seade on VIN-ga seotud. Ise loobusin pärast kogu jama teadasaamist, sest varuosa naviga oli esiteks kasutatud (ei tea, kas üldse korras), kogu ühendamise ja progemisejant oleks läinud mõttetult kalliks, et lihtsam on osta eraldi navi kui seda üldse vaja on. Ise tahaks paremat heli aga ka see on SSi puhul kamalajura.
suvekas

Algselt postitas: ozzu
Okey.
Kas selle naviga saab muidu dvd-d ka vaadata siis?
Aga keegi mingi konkreetse hinnaklassi oskab ka öeld kuhu selline nali jääda võib?

DVD sa 9-5 orig. Denzo naviga nägema ei hakka, ainus eelis eesti teedel on see, et see mängib mp3, eesti kaarti sellele nagunii pole aga omast kogemusest võin öelda, et põhja-euroopas juhib orig. navi paremini kui Garmin gps (mudelit ei mäleta).
Hinnaklass uuel, koos paigaldusega vist mingi 40-50k aga võin ka eksida, seda saab VM teada.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
ozzu

Selge eks ma ütlen siis et see mõte tuleb maha matta.
Selline küsimus veel et menüüs on asjad muidu nagu inglise keeles aga veed nn warningud mis tekivad on sveitsi keelsed.
Seda muuta kuskilt saab ka?
anthillse

Ma ei tea kas ni võimalik aga ehk leitub kuskilt 2DIN makk millele on sisse ehitatud GPS,siis saad parema heli ja GPS, võis siis suur ekraan ja selline asi Audiovox NAV 101, küsi mõnest audio poest.

EDIT: näiteks selline asi Pioneer AVIC-F700BT 15k on hind, töötab eestis ka.

Lisatud failid
anthillse

TO : ivark- heli paremaks muuda pole just raske ega ka kallis, orig makki disapled või midagi sellist ja siis uue tavalise makki paned tuhatoosi asemel vöi peidad kusakile ära, küsi Audiofooksest nad on mitu SSi nii ära teinud .
ivark

Mul ongi plaanis sinna minna kevadel, kuna neil on kogemusi SS-ga. Teised kehitavad lihtsalt õlgu ja ohivad niisama.
Algselt postitas: anthillse
TO : ivark- heli paremaks muuda pole just raske ega ka kallis, orig makki disapled või midagi sellist ja siis uue tavalise makki paned tuhatoosi asemel vöi peidad kusakile ära, küsi Audiofooksest nad on mitu SSi nii ära teinud .
Vasta