Viggen kes järgi läheb
-
kolasin ebays ringi ja leitsin sellise asja ila hakkas tilkuma, seda isendit nähes. Kellel huvi ma usun et saab selle sealt kätte ka
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:

Ainuke viga on see, et mulle kusagilt meenub, et antud autoga võib arvele saamisega probleeme tulla. Mingi teema oli sellega, et kui autost on olemas euroversioon siis US versiooni meil arvele ei võeta. Päris täpselt ei tea ka aga hägune mälestus on.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
panin tähele, et on manuaal kastiga. see kohe mitte ei sobi. oleks autumaat, siis võtaksin endale.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
viggen automaat ????
:freak: pole nagu kuulnud sellest

Kui muidu ei saa siis ümberasujate vara ikka võetakse. Aga viggenit ei tehtudki minu teada automaati. Ja ei toodetud ainult USA turule, viggenit välja tuues mõeldi sihtrühmaks usa turgu (loodeti et seal müüb oluliselt paremini)..
Ja kolmandaks. Euroopast saab viggeni kätte juba ~13 000 euriga, mis on oluliselt odavam kui see auto.
Ja kolmandaks. Euroopast saab viggeni kätte juba ~13 000 euriga, mis on oluliselt odavam kui see auto.
Üks eesti mees on natuke uurinud:
http://my.tele2.ee/viggen/tekstid/viggen.html
Epsumil õigus - neid saab Euroopast (Rootsi, Saksa) juba alla 200K...iseasi see seisukord muidugi. Arvestades sihtotstarvet, võivad olla enamik neist suurema-väiksema avarii üle elanud (nagu Imprezad)...
Tea, kas see legend, et Viggeni tootmine lõpetati tema ürgse pommiliku iseloomu tõttu, vastab tõele?
Saab Heil!
http://my.tele2.ee/viggen/tekstid/viggen.html
Epsumil õigus - neid saab Euroopast (Rootsi, Saksa) juba alla 200K...iseasi see seisukord muidugi. Arvestades sihtotstarvet, võivad olla enamik neist suurema-väiksema avarii üle elanud (nagu Imprezad)...
Tea, kas see legend, et Viggeni tootmine lõpetati tema ürgse pommiliku iseloomu tõttu, vastab tõele?
Saab Heil!