Viggen kes järgi läheb

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Roadrunner

kolasin ebays ringi ja leitsin sellise asja ila hakkas tilkuma, seda isendit nähes. Kellel huvi ma usun et saab selle sealt kätte ka
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

:love:

Ainuke viga on see, et mulle kusagilt meenub, et antud autoga võib arvele saamisega probleeme tulla. Mingi teema oli sellega, et kui autost on olemas euroversioon siis US versiooni meil arvele ei võeta. Päris täpselt ei tea ka aga hägune mälestus on.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

no aga see ju maksab raha ka;)
Nastix

Kas Viggenit üldse Euroopa turule tehti ? Mäletan ühe VM müügimehe sõnu, et see on ainult USA turule.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

panin tähele, et on manuaal kastiga. see kohe mitte ei sobi. oleks autumaat, siis võtaksin endale.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Roadrunner

viggen automaat ???? :freak::freak: pole nagu kuulnud sellest
epsum

Kui muidu ei saa siis ümberasujate vara ikka võetakse. Aga viggenit ei tehtudki minu teada automaati. Ja ei toodetud ainult USA turule, viggenit välja tuues mõeldi sihtrühmaks usa turgu (loodeti et seal müüb oluliselt paremini)..
Ja kolmandaks. Euroopast saab viggeni kätte juba ~13 000 euriga, mis on oluliselt odavam kui see auto.
U.Himulik

viggen on üks paremaid ühe telje kummikulutajaid masinaid mis olemas on...
sheik

Üks eesti mees on natuke uurinud:

http://my.tele2.ee/viggen/tekstid/viggen.html

Epsumil õigus - neid saab Euroopast (Rootsi, Saksa) juba alla 200K...iseasi see seisukord muidugi. Arvestades sihtotstarvet, võivad olla enamik neist suurema-väiksema avarii üle elanud (nagu Imprezad)...

Tea, kas see legend, et Viggeni tootmine lõpetati tema ürgse pommiliku iseloomu tõttu, vastab tõele?

Saab Heil!
epsum

Ma miskipärast rohkem kui see eesti sait, usaldan seda
kus täpsemalt kirjas on. Ja otsa sai ta seepärast, et planeeritud kogus (3000) sai täis. Ning veel - selle saidi andmetel on meerikamaa mudelitel TCS täitsa olemas.
Vasta