Elektriline antenn kinni külmunud

Tonnised ja nende mured
Vasta
Kasutaja avatar
KorK

Täna vavastasin, et suure külmaga jäi elektriline antenn kinni(välja ei tulnud). Mida saaks teha, et seda sealt lahti saada ja mida saaks teha, et sellist asja ennetada? Tean, et mingi õliga teda määrida ei tohiks kuna siis kogub endale sodi peale ja sisse enam ei lähe.
Regular Saab Guy
olaviv

Võta osadeks ja saad teada mis viga, ilmselt mingi vana määre ära hangunud või vesi sisse sattunud. Siin foorumis on olnud juttu kuidas seda lahti võtta, otsinguga leida. Võibolla oli isegi tarkuseterade all.
zill

Sõitsin täna terve päev tln-s ringi ja antenn oli sees. Polnud probleeme raadioga ;)
Saku PEOREKKA hooldaja:)
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: zill
Sõitsin täna terve päev tln-s ringi ja antenn oli sees. Polnud probleeme raadioga ;)

mina tõmbasin antenni mootoril toite küljest ära juba ca 1+ aastat tagasi.

Esiteks mind väga häirib mingi asja sissevälja sõelumine kui ma olen just muusika kuulamise lõpetanud ning soovin vaiksues ning rahus autost lahkuda.

Teiseks pole nendest Raadiotest kuulata nagunii midagi, nii et kaotust pole.

Aitäh USB ja Remote Storage. :notworthy:
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
KorK

Kuna auto just soetatud pole jõudnud veel teist makki asemele osta, sees on orginaal makk telefoniga ja isegi oli sinna mingi komplekt juurde ostetud uue antennig(pole jõudnud ja ka viitsimist olnud veel uurida seda karpi). Arvatavasti pole seda telefoni vist võimalik tööle ka saada. Proovin antenni puhastada ja tööle saada uuesti. Tänud!
Regular Saab Guy
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Noh, minu oma käis sisse välja... puhastasin ja nühkisin teist eile... siis sõitsin koju läbi külma ilma... lahti ta jäigi... vist lähen pärast ja kisun juhtme tagant ära, kuni soojaks jälle läheb. Tegelt on seal niiskust ikka nii piisavalt, et see jäätub hetkega, kui õue minna. Peab ikka küljest võtma ja tuppa sooja ja kuiva tooma, siis jääb käima ehk. Soovitaks ka mitte väga stressata seda ja seniks juhe tagant võtta, kuni aega tegeleda on sellega.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
uralavto

Kui on kiirelt vaja antenn liikuma saada toimib väga hästi lukusula, kui liikuma hakkab võib rätiga puhtaks teha, et mustust nii väga ei koguks. Kui ei viitsi asja osadeks võtta siis aitab nitrolahustine lapp, mis võtab jube hästi selle maantee kõntsa lahti, sealjuures antenni sisse ja välja lastes. Nitrolahusti jätab pinna täiesti puhtaks, kuivaks ja rasvavabaks.
PS Nitrolahustit mitte mingil juhul autokere peale lasta joosta.
Vasta