Kas keegi on huvi tundnud sellise vidina vastu, pärineb aerolt ilmselt: http://www.fendernet.ee/index.php?mod=v ... rtid=11898
Mul tekkis mõte vahetada enda tavaline raadio GPS raadio vastu, Vikingust öeldi, et saab teha, tuleb vahetada ilmselt veel ka muid asju, aga kus ma tean, kas see fenderneti vidin ikka töötab?! Selline dilemma siis, äkki kellelgi on ideid...
SS raadiovahetus
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No aga küsind siis Vikingust, et mis need veel vahetada tuleks...
Lahti laulatada tuleb need autost ja hiljem teise peal kokku... Lisaks pole sellele ilmselt normaalset kaarti ka võtta... Niiet kasutu vidin, vähemalt siin riigis.

- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Kui navi tahad käima saada, siis peab olema sul lisaks GPS antenn, navi moodul pagassis üleval ja pagassis vasakul DVD mängija. Lisaks peavad Navi ekraani (ICM3) versioonid ka su auto aasta (VIN-ga) kokku sobima. See konkreetne ekraan sobib 2004a omale.
PartNo : 12799615
Usage : 2004, LHD
AllNotes : ICM (Infotainment Control Module)
Ch. 41018644--
Kuskil aastake tagasi mässasin ma oma ICM3 ekraaniga end halliks. Tahtsin panna uuema mudeli (2005a) oma endale. Uuemal on menüüd vähe teistmoodi ja NAVI nupp on eraldi välja toodud...
Laulatasime kenasti mu autoga ära aga kui hakkad mingit updated tõmbama, siis teatab et see seade ei sobi ikka päris mu autoga. Lisaks olid veel ulme anomaaliad (näiteks SID hakkas trikitama, unustas teatud asju ära). Lõpuks sai asjast siiber ja tellisin konkteetselt oma VIN koodiga auto jaoks uue mooduli. Kõik mured lahenesid
See plokike juhib autol lisaks päris palju muid väga olulisi asju
:
Ch. 41018644--
Kuskil aastake tagasi mässasin ma oma ICM3 ekraaniga end halliks. Tahtsin panna uuema mudeli (2005a) oma endale. Uuemal on menüüd vähe teistmoodi ja NAVI nupp on eraldi välja toodud...
Laulatasime kenasti mu autoga ära aga kui hakkad mingit updated tõmbama, siis teatab et see seade ei sobi ikka päris mu autoga. Lisaks olid veel ulme anomaaliad (näiteks SID hakkas trikitama, unustas teatud asju ära). Lõpuks sai asjast siiber ja tellisin konkteetselt oma VIN koodiga auto jaoks uue mooduli. Kõik mured lahenesid

See plokike juhib autol lisaks päris palju muid väga olulisi asju

Algselt postitas: Jaanus
Kui navi tahad käima saada, siis peab olema sul lisaks GPS antenn, navi moodul pagassis üleval ja pagassis vasakul DVD mängija. Lisaks peavad Navi ekraani (ICM3) versioonid ka su auto aasta (VIN-ga) kokku sobima. See konkreetne ekraan sobib 2004a omale.
Ch. 41018644--
See plokike juhib autol lisaks päris palju muid väga olulisi asju:
Kuule tänud, ise ka olen käega löönud, palju see ikka väärtust lisab, samas on jama ülipalju.