Ei saa autosse sisse, abi vaja.

Vasta
anthillse

Ma ei pääse autose: pulti nuppe vajutades midagi ei toimu, võti läheb poolenisti sisse aga mitte rohkem, logistamine ei mõju.

Vahetasin just patarei ära ei aitanud.Teine pult progameerimta:wall:.

Lukk ilmeslt jääs selle pärast sisse ei lähe,kas võin lukku sula kasutada? kui ei siis mis edasi :red:

Abi vaja, homme vaja autod kasutada.
segusilm

luku sula ikka, alla 25 krooni peaks kätte saama kopsiku, tavaliselt see aitab
AntonG

Kord tegin endise autoga(VW Golf), tulemasinaga lihtsalt soendasin võtme ja sisestanud lukku. Ja niimodi niipalju korda kuni auto läks lahti.
Kui hakkad tegema siis oma vastutusel.
Veel on sellised mehed kes teevad paari minutiga autod lahti. On vaja netis otsida kuidas nende teenus nimetakse. Tuttavad tellisid neid, siis paari minutiga uksed lahti ja kogu lugu. Aga see oli paar aastat tagasi.
anthillse

Lukuabi on see kes teeb lahti mingi 500kr läheb aga problem see et kui ukse võtmega lahti teen hakkab see auto karjuma ja nii hilja õhtul ma seda ei tee. Ei tahaks naabreid häirida. Tean et süüdelukku ei tohi midagi panna aga kuidas lood luku sulaga.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Uksele võid ju ikka sula anda ja siis hommikul edasi madistada. Ja süütelukku ma ei puuduks ... ....
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kuumuta tiku või tsäksi peal võti kuumaks ja nii mitu korda, kuni sisse saad.

ise see talv kah selle läbi elanud.
PÄRAST tegin kõik lukud ja võtmed toimivaks.
ja muidugi puldi kah, mis lüliti vahetust vajas.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
anthillse

Tänud info eest, eks ma hommikul üritan võtmega sisse saada,aga kardan et mingi kala on signas mis on kolmanda osapoole oma sest paar aastad tagasi oli sama jama ja siis sain ainult võtmega sisse ja pidin samaaeselt ka signa uuesti seadistama.

Aga eks annan teada kuidas asja korda sain, kui võtmega sisse ei saa siis löön akna sisse ja küsin kaskolt uue akna :D
teager

Algselt postitas: anthillse
...
Aga eks annan teada kuidas asja korda sain, kui võtmega sisse ei saa siis löön akna sisse ja küsin kaskolt uue akna :D

Löö kindlasti sisse tagaukse väike kolmnurk, see on kõige kallim klaas üldse :D

terv, teager
anthillse

Probleem lahendatud, lukk oli ikka jääs. Lõpuks tänu lukusulale ja lähedusse sattunud politseile, kes lahkelt elektrit fööni kasutamiseks pakkus, saime võtmega ukse lahti. Programeerisime signa uuesti peale kuid esialgu auto tööle ei läinud, tuli ka aku korraks maha võta. Nüüd auto käivitub ja lukustub kuid peale ei lähe signa ja roolilukk.
Andersson

Minul oli suvel selline jama, et pult enam ei funkanud.
Läksin autosse võtmega sisse. Alarm ahakkas tööle. Panin siis võtmest auto käima ja alarm jäi vait ning sõita sai.
Pult aga ei töötanud ikka.
Troostist soovitati võtta korraks välja kaitse nr 2 ja siis tagasi panna. (kaitsmeplokk asub armatuuralua vasakul küljel- saad ligi kui juhiukse lahti teed). See kaitsme nipp aitas ja pärast seda on kõik OK olnud.
anthillse

Tänud info eest aga eile ise hakkas roolilukk peale väikest sõitu tööle ja nüüd avastasin et signa ka töötab, aga ma olen kindel et kolmanda osapoole signa seda segadust põhjustab ja kui põhjustab siis paras jama kaelas:D
Vasta