piktogramm ei sulge uksi

Teemad elektroonikast...
Vasta
Jannar

jama selles, et mul see 94. a tonnine ja ei saa keskluku puldist uksi kinni panna, piktogramm näitab, et uksed lahti, juhi ja kõrvalistuja oma, tõmbab kesklukuga kinni ja kohe visab laht tagasi, signaali ei anna, et oleks avatud, kas võib viga olla selles, et ukse lukusüsteemide mingid andurid on hukas, sest kui lukud ära külmusid suure külmaga, tuli need lahti kiskuda, niiskus eemaldada, õlitada korralikult ja tagasi, peale seda hakkasid jamad pihta.
pole olemas täiuslikku masinat :)
teager

Herkon märksõnaks. Otsing annab paar sellekohast teemat siin ja siin

terv, teager
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

prooovi nii, et pane kumbki uks, mis sul ei sulgu , seest käega kinni ja proovi siis puldist, kas kõik sulgevad; niimoodi leiad üles ukse, mille sees miskit paigast ära ja aju ei saa aru, et uks sulgenud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Jannar

proovitud, unustasin selle kirjutada, siis teeb niisamuti, vajutad puldist kinni ja lööb kohe lahti tagasi. vahel meeletu tagumisde peale sain kinni, aga enam ei toimi, ju peksin midagi paigast ära, autol ma mõtlen, ;)
pole olemas täiuslikku masinat :)
Trionic
Saabiguru

Kui juhiukse piktogramm näitab avatud ust,siis ei sulgu ükski lukk.
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Mul ka näitab piktogrammil 9k-l, et tagumine uks on lahti, aga uksed kesklukkuda lähevad kinni ilusti.
__In Boost We Trust__
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: D116
Mul ka näitab piktogrammil 9k-l, et tagumine uks on lahti, aga uksed kesklukkuda lähevad kinni ilusti.

Kui juhi uks on lahti siis kesklukk ei rakendu.
Iga ratas veab and then some!
Vasta