Võtan taaskord vana teema üles ja panen Griffini müüki kuna teine auto silmapiiril.
Täpsemalt saab lugeda mu auto teemast
Auto24 link
Hinda küsin 1000 eurot. Lisainfo telefonil 53469710 või u2u või marek166@gmail.com.
MÜÜDUD: Saab 9000 Griffin 1995
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Müügiteema jälle aktiivne. Varsti lisan ka pildid. Lisainfo siitsamast foorumist minu auto teema alt.
Uus hind 30000 eek.
Kontakt 53469710 või U2U.
Uus hind 30000 eek.
Kontakt 53469710 või U2U.
Kõrvalteemas just räägitud, kuidas korralikku 9k Aerot ei saa all 3000 euro, kuidas keegi siis seda autot ei soovi, mis ju veel rariteetsem ja pealegi pärineb Audaceri "garaazhist"? 
EDIT: soovitasin ise ka seda autot ühele tuttavale detsembris, kellele Saabid isegi tegelikult meeldivad, aga uurisin täna järgi, ja ta otsustas siiski teise auto kasuks.

EDIT: soovitasin ise ka seda autot ühele tuttavale detsembris, kellele Saabid isegi tegelikult meeldivad, aga uurisin täna järgi, ja ta otsustas siiski teise auto kasuks.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Ehk kardetakse seda V6 mootorit. Ei saa ju sinna võimsust lisada ja kütusekulu vist ka kõrgem kui 2,3T-l ja ei ole nii äkiline nagu turbosaab.
Ma tahaks lihtsalt midagi uuemat.Seepärast ka selline odav hind, sest mõned asjad on silmapiiril. Eks seal nokitsemist ole. 100% korras auto pole. Vähemalt minu jaoks.
Juppidena müümist ei harrasta
Ma tahaks lihtsalt midagi uuemat.Seepärast ka selline odav hind, sest mõned asjad on silmapiiril. Eks seal nokitsemist ole. 100% korras auto pole. Vähemalt minu jaoks.
Juppidena müümist ei harrasta