Kõigepealt. Minule MM meeldib.
Enne, kui ma endale rullnokkmütsi ja lääpas bemmi ostma torman (saabi raha eest saab vast mõlemat.. ma loodan), põhjendaks natuke.
Kõigepealt, kuulan aegajalt ka klassikalist muusikat, lisaks ka rokiklassikat ja palju sõltumatute artistide huvitavat loomingut.
Meie Mees on nähtus. Esiteks (mis mind koledal kombel häirib on see, et eesti artistid , nagu koit toome, 2qs ja kurat teab kes veel ) peavad ennast miskiteks erikuradi staarideks. Ehk on väga ülbe suhtumisega. Riisalu ja tema punt on sõbralik. Mis puutub pillimängu ja lauluoskusesse.. siis on MM's tegelikult nii trummar kui kidramehed ühed eesti parima mänguoskusega.
Teiseks. Nad teevad pulli ja teevad seda hästi. Kuskil õlleklaasi taga pubis on MM täiesti ja kindlalt omal kohal. Nagu näiteks ka Kuldne Trio ja Kala.
Kolmandaks. Ma kuulan eesti muusikast päris paljut, kahjuks nexus jmt nende hulka ei kuulu, küll aga MM.
See mis puutub neisse, kui äriprojekti on küll õige. Aint et neil poleks papi pärast tarvis seda teha (kõigil lõppkokkuvõttes kõrvalt korralik sissetulek olemas), mitte nagu tüüpilisel eesti süldi(disko)jmt muusikal.
Ahjaa. Keskmine eestlane ei ole loll ja nõme, vaid päris tore inimene