Meie Mees

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
KrikU

Uues Meie Mehe albumis on lugu:

Meie Mees - Vana Päss

Seal on toredad sõnad "Naaber mul on jobu sest, tal on vana Saab, käib kusel minu rõdul ning joob ja laaberdab..." :drive::drink::headbang::mad:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jääb üle ainult küsida, miks sa MM kuulad..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Garu

MM pole minu maitse ka, selline rohkem rullnokkade stiil :gun:
Nakataja

MM näitab eesti rahva (laulurahva - ehh) täielikku muusikalist harimatust ja halba maitset. Kurb :( aga tõsi.
IFF
Saabiklubi liige

Mis teha, eks lai enamus Eesti inimestest ongi selline hall mass, kes kuulab MM ja kõib kohaliku bussipeatuse juures joomas.
Iga ratas veab and then some!
Roadrunner

Igasugune reklaam on reklaam ka antireklaam :P
teager

Tehke sellest parem teema/küsitlus "Mida Saabikud kuulavad"

terv, teager
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

ja siis inimene, kellele tegelikult MM meeldib ei julge seda mingil juhul välja käia :)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mulle jättis mm väga sympaatse mulje tvs mingis muusikakarika saates, kui oli vastu marjale.
maarja muidugi lummas täiega! äkki kellegil see saade videos?? tahaks endale kah
mmst:
miks mitte teha pula, kui selle eest inimesed on nõus ropult maksma??--- kes ei igatseks sellist elu?
nendel meestel ju muidu ka paljudele kättesaamatu piisava sissetulekuga töökohad. aga eks tegeldakse ikka sellega, mis veelrohkem sisse toob.
ja rauda saab taguda niikaua , kui see kuum on.

ja nende meeste pillimänguoskustes ju kahelda ei saa.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
suur

Algselt postitas: ivomets
äkki kellegil see saade videos?? tahaks endale kah

See saade istub www.tv.ee lehel ilusti üleval

kiirviide kah.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

tänud.
nyyd olen taas õnnelik!
ja mitte vähe.
kui veel plaadile saaks tõmmata, siis ikka väga!
aga seda ma ei oska.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Nakataja

See ongi veel kõige kurvem, et inimesed on nõus sellise jama eest roppu raha maksma. Ma ei kahtle, et pillimehed oskavad mängida ja laulda (kuigi mitte eriti hästi) - vaid kurvaks teeb, et keskmise eestlase muusika maitse piirdubki vaid MM ja Nexusega.
Vaadates seda saadet praegu, tunnen kuidas kõrvad hakkavad s.tavett jooksma ja hinge valdab ärevus. Pean vist lõpetama, muidu kütan ennast veel liiga üles.
IFF
Saabiklubi liige

Nii nii, ei maksa siis vaadata selliseid saateid, säästab kõvasti närvi ning hingerahu.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: Nakataja
See ongi veel kõige kurvem, et inimesed on nõus sellise jama eest roppu raha maksma. Ma ei kahtle, et pillimehed oskavad mängida ja laulda (kuigi mitte eriti hästi) - vaid kurvaks teeb, et keskmise eestlase muusika maitse piirdubki vaid MM ja Nexusega.
Aamen!
Keskmise eestlase muusikamaitse on lihtsalt masendav.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KrikU

Mina kuulan ka muud kui MM (pole vaja vist siin hakata lähemalt lahkama mida muud kuulan, selleks võikski teha teageri ettepanekul uue teema) aga kuulan ka MM sest miks ma muidu sellise avastuse tegin. Aga neid sõnu ei võta ma küll solvanguna, ma ei tea kuidas teistega küll lood on aga päris naerma ajas see kui esimest korda kuulasin :D See lugu muide räägibki rullnokkadest.
Kasutaja avatar
MadMan

kuulge mehed - ärge laske kadedusel endast võitu saada!
MM on üks parimaid äriprojekte läbi aegade - 100% sült proffide esituses.
Jah - tõesti on tüütu, kui MM tuleb 24h päevas, kuid paljudele meeldib ja niikuinii - maitse üle ei vaielda, nagu ütles kukk kui sitta nokkis.
Mina kuulan hea meelega House'i, räppi jms, mis 60% mu tuttavatest kõrvad sitavett jooksma paneb, kuid mis see minu mure on.
:)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Muhaahaaaa, palju kära eimillestki..:)

MM on tegelikult hästi ära tabanud vajaduse, teinud jõmmlusele orienteeritud rahvamassile meelepärased ja lihtsad lööklaulud. Täiesti nõustun sellega, et rahamasinana on nad väga hästi tööle saanud asja (40k per show, nagu agentuur NSR teatab). Aga mis seal salata, saast jääb saastaks..:)
Pilt
epsum

Kõigepealt. Minule MM meeldib.
Enne, kui ma endale rullnokkmütsi ja lääpas bemmi ostma torman (saabi raha eest saab vast mõlemat.. ma loodan), põhjendaks natuke.

Kõigepealt, kuulan aegajalt ka klassikalist muusikat, lisaks ka rokiklassikat ja palju sõltumatute artistide huvitavat loomingut.

Meie Mees on nähtus. Esiteks (mis mind koledal kombel häirib on see, et eesti artistid , nagu koit toome, 2qs ja kurat teab kes veel ) peavad ennast miskiteks erikuradi staarideks. Ehk on väga ülbe suhtumisega. Riisalu ja tema punt on sõbralik. Mis puutub pillimängu ja lauluoskusesse.. siis on MM's tegelikult nii trummar kui kidramehed ühed eesti parima mänguoskusega.
Teiseks. Nad teevad pulli ja teevad seda hästi. Kuskil õlleklaasi taga pubis on MM täiesti ja kindlalt omal kohal. Nagu näiteks ka Kuldne Trio ja Kala.
Kolmandaks. Ma kuulan eesti muusikast päris paljut, kahjuks nexus jmt nende hulka ei kuulu, küll aga MM.

See mis puutub neisse, kui äriprojekti on küll õige. Aint et neil poleks papi pärast tarvis seda teha (kõigil lõppkokkuvõttes kõrvalt korralik sissetulek olemas), mitte nagu tüüpilisel eesti süldi(disko)jmt muusikal.

Ahjaa. Keskmine eestlane ei ole loll ja nõme, vaid päris tore inimene :P
part
Küülikuaretaja

bemm ongi ju hea. suusatamiseks. väike kitsas kere, kolmene. tagasild, 2.5 R6. mõnus ju - münnhausen mürsu otsas, hea on tinni anda sellega

MM lugu on see hea kus ta laulab et päike paistab, ja rannaliival, ja mingi klaveri all - tore romantiline idüll ju
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Jätkake seal
Pilt
Vasta