Süüteluku põhja vahetus?
Tere.Kuna süütevõtme edasi-tagasi loksutamine on juba suht ära tüütanud, siis ehk oskab keegi teadjam öelda, et kas sellist operatsiooni on ka koduste vahenditega võimalik teostada. Vanemal tonnisel, millel airbag puudub oleks see ilmselt lihtsam, kuna mu arusaamist mööda tuleb rool maha võtta, et süütelukk kätte saada. Praegune masin millega mure on 93.a ja sellel rool juba airbagiga ja kuna ise sellest padjast eriti midagi ei jaga, siis ei julge kohe niisama torkima ka hakata. Et kas oleks mõistlikum selle asjaga kohe kuhugi teenindusse pöörduda, või saab seda ka mingi pusimise peale kodus teha, ilma et see padi pauku teeks?
Väga segane jutt.Kui sa tahad süüteluku põhja(nimetatakse ka kontaktplaadiks) vahetada,pole sul midagi asja rooliga."Põhi" käib kahe 2mm kruviga süüteluku külge.Kui tahad lukusüdamikku vahetada,pole ka rooli tarvis näppida.Kuni võti veel keerab,irdub südamik väga lihtsalt.
Kui tahad roolilukku vahetada,pead rooli eemaldama.
Airbagiga ei juhtu midagi,kui süüde väljas on.
Kui tahad roolilukku vahetada,pead rooli eemaldama.
Airbagiga ei juhtu midagi,kui süüde väljas on.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kui võti ei taha enam ilma loksutamata keerata, siis on viga ilmselt ikka lukus endas.Ja sel juhul ei aita reeglina ka uue võtme tegemine, kuna muugid on ka kulunud ja vana uus võti ei ole enam nende muukide jaoks.Vahest võib ka järgmine võti keerama hakata, aga see ei tööta kaua.Õigemini on probleem selles, et muukide need osad, mis võtme pihta käivad ja võti ise , kuluvad ebaühtlaselt nurga alla.Teoorias peaks luku algosadeks lahti võtma, muukide pinnad uuesti sirgeks tegema ja selle südamiku järgi uue võtme tegema.Selline kulumine on sellist tüüpi võtme-luku eripära.
Trionici jutu jätkuks seda, kuidas ma südamikku vahetasin.Alles hiljuti oli mul selline juhus, et üks hea tuttav oli oma tonnisega samasuguses hädas, et ei saanud enam süüdet sisse.Läksin talle appi ja võtsin igaks juhuks enda süüteluku koos korpusega kaasa.Ja õigesti tegin.Ma ei suutnudki tema autol lukusüdamikku pesast kätte saada.Et südamikku kätte saada, tuleb võti keerata asendisse I , siis luku korpuse küljel asuv tihvt sisse vajutada ja peaks südamik välja tulema.No aga ei tulnudki.Algul tegin kultuurselt.Ei mõjunud.Siis keerasin kruvi lukuauku ja kasutasin juba jõudu.Lugu lõppes sellega, et luku keskmine keeratav muukidega sisu tuli tükikaupa välja, aga südamiku kere jäi ikka sisse.Kasutasin ka määret ja tihvt tundus ka lõpuni sisse minevat, aga mina seda kätte ei saanudki.Abivahendeid ma ka ei kohal leidnud, et seda protseduuri edukalt sooritada.
Lõpuks pidin ikkagi terve samba laiali lammutama ja koos korpusega vahetama.
Trionici jutu jätkuks seda, kuidas ma südamikku vahetasin.Alles hiljuti oli mul selline juhus, et üks hea tuttav oli oma tonnisega samasuguses hädas, et ei saanud enam süüdet sisse.Läksin talle appi ja võtsin igaks juhuks enda süüteluku koos korpusega kaasa.Ja õigesti tegin.Ma ei suutnudki tema autol lukusüdamikku pesast kätte saada.Et südamikku kätte saada, tuleb võti keerata asendisse I , siis luku korpuse küljel asuv tihvt sisse vajutada ja peaks südamik välja tulema.No aga ei tulnudki.Algul tegin kultuurselt.Ei mõjunud.Siis keerasin kruvi lukuauku ja kasutasin juba jõudu.Lugu lõppes sellega, et luku keskmine keeratav muukidega sisu tuli tükikaupa välja, aga südamiku kere jäi ikka sisse.Kasutasin ka määret ja tihvt tundus ka lõpuni sisse minevat, aga mina seda kätte ei saanudki.Abivahendeid ma ka ei kohal leidnud, et seda protseduuri edukalt sooritada.
Lõpuks pidin ikkagi terve samba laiali lammutama ja koos korpusega vahetama.
Võti keerab lukus ilusti edasi-tagasi, aga häda selles, et süüde ei lähe sisse selles asendis kus ta peaks kohe minema. Ehk et kui nüüd süüde sisse keerata, siis ei toimu mitte midagi, ükski tuli ei hakka armatuuris põlema, ega soojendus puhuma jne. Kui nüüd võti välja tagasi keerata ja uuesti süüde sisse asendisse keerata ja nii ehk paar kolm korda isegi, siis saab lõpuks ka armatuuris kõik tuled põlema ja süüte sisse. Vahest ei aita seegi, vaid peab süüde sees asendist võtit veel natuke edasi keerama, ehk siis nö. starti andma. Võtme vahetus aidanud ei ole, kuna endal võtmeid 2.
Pidasingi silmas koontaktplaadi vahetust. Hetkel aga jääb mulle arusaamatuks, et kuidas need kaks väikest kruvi lahti saada ilma kogu seda süüteluku kupatust ära võtmata? Armatuuri ja süüteluku vahe on piisavalt väike, et sinna kruvikaga vahele pääseda ja need kruvid ju pealt poolt kinni keeratud.
Pidasingi silmas koontaktplaadi vahetust. Hetkel aga jääb mulle arusaamatuks, et kuidas need kaks väikest kruvi lahti saada ilma kogu seda süüteluku kupatust ära võtmata? Armatuuri ja süüteluku vahe on piisavalt väike, et sinna kruvikaga vahele pääseda ja need kruvid ju pealt poolt kinni keeratud.
Kuuskant võtmega keeratakse kaks stopper polti lahti ja tulebki kontaktplaat lahti.Punase värviga on need poldid üle võõbatud.Selle järgi tunned ära.Alt üles on vaja kuuskant sisse pista.Ja polte ei ole vaja välja täitsa välja keerata.
Enne võta kontaktplaat lahti, siis näed mis viga on.Tundub, et Sul on kontaktplaadi keeratav sisend ümmarguseks kulunud.
Enne võta kontaktplaat lahti, siis näed mis viga on.Tundub, et Sul on kontaktplaadi keeratav sisend ümmarguseks kulunud.
Väga lihtne töö. Hiljuti tegin oma autol ära.
Kõigepealt võta süüteluku/roolisamba ümbert katted ära. päästa värvitud kuuskantkruvid lahti, saad kontaktplaadi kätte. Kontaktplaadi saad üsna lihtsa vaevaga lahti (ära muru peal seda muidugi tee). Puhasta kontaktid, kontaktplaat kokku ja jälle töötab.
Kõigepealt võta süüteluku/roolisamba ümbert katted ära. päästa värvitud kuuskantkruvid lahti, saad kontaktplaadi kätte. Kontaktplaadi saad üsna lihtsa vaevaga lahti (ära muru peal seda muidugi tee). Puhasta kontaktid, kontaktplaat kokku ja jälle töötab.