Peeglite kinnituse osalt on ebameeldivalt värv koorunud ja protsess kestab.Kas on kogemusi kuidas seda osa taastada?Tegemist vist alumiiniumiga, kus tavaline värvimine ei aita.
Auto tehtud Rootsis (VIN andmetel).
peeglite kinnituse värvi koorumine
kas mingite seeriate esimeste aastate omad või kuidas? nüüd minnes saadetakse pikalt?
Ise olen kasutanud musta markerit, aga eks seda tule teha taas ja taas..
Ise olen kasutanud musta markerit, aga eks seda tule teha taas ja taas..
- parkentosh
Peeglid on arvatavasti lisavarustus 

Enda masinal on ka peeglikinnituse servast õrnalt näha kuidas värv hakkab lahti tulema. Lisaks märkasin suvel et aknaposti peal oli väike täpp mille markeriga mustaks tegin. Tõenäoliselt kui neid kohti värvida siis mingi aja pärast on jälle värv maas. Ühe varjandina olen mõelnud et laseks kilega katta. Samas uksepostidele pakutakse nikeldatud plekist katteid sellise koha peal nagu ioffer.
http://www.ioffer.com/i/03-04-05-06-07- ... -207277610
Kui keegi on enda autole sellised asjad külge pannud siis huvitaks kas sobisid hästi?
http://www.ioffer.com/i/03-04-05-06-07- ... -207277610
Kui keegi on enda autole sellised asjad külge pannud siis huvitaks kas sobisid hästi?
-
Sai umbes poolteist aastat tagasi värvitud peeglid ja lingid, siiani püsib värv kenast peal ja näevad välja nagu uued.
-
Ma värvisin ise neid
, ühtegi firmat kahjuks soovitada ei oska.

Tahad sa veel äkki värvida:D, kaks autot juba soolas.Ma värvisin ise neid, ühtegi firmat kahjuks soovitada ei oska.
Samas, kas keegi asjadundja oskab seda teemat tiba lähemalt selgitada? Kas on asi alusmaterialis, et värv sealt ära tuleb? Või...
-
Praegu koolis kiired ajad, peale sessi (jaanuari lõpus) oleks isegi mõeldav.Tahad sa veel äkki värvida:D, kaks autot juba soolas.Ma värvisin ise neid, ühtegi firmat kahjuks soovitada ei oska.
Nende värvimine kujutas endast järgmist - sai peeglid küljest võetud, kogu kobrutav osa puhtaks tehtud, siis haljale alumiinuimile sai peale lastud happekrunt ning selle otsa tavaline krunt ja viimaseks kihiks läks peale must poolmatt pinnavärv. Täna uurisin lähemalt enda peegleid ja ei leidnud küll ühtegi märki, et värv tahaks maha tulema hakata.
Nõuka ajal remontis iga mees ise oma Žigulid. Need ajad on möödas. OK, pirnid-õhufiltrid vahetan veel oma Õismäe hoovis ära, aga edasi... Ma parem keskendun oma põhitegevusele, teenin selle võrra rohkem ja lasen remontida (värvida) sellel, kes seda oskab.no krt siis peaks selle tööga iga mees hakkama saama