2,0 tühikäik kadunud
Tere. Mure selline, et vennaraasu 98.a. 2,0 liitrisel kadus ära tühikäik ja põleb mootori tuli. Jama tekkis väidetavalt peale seda kui ta oli vahetanud karteri tuulutuses mingi vooliku. Oskate äkki tarka nõu anda, et mis katki ja mis teha annab ja mis maksab. Kuna noorhärra asub maal-metsade vahel, siis prooviks läbi foorumi autot parandada.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kindel? Mul kadus IAT sensori puudulikkusest tingitud CE ekraanilt koos aku suremisega... Tõmbas külmal talvepäeval käivitamisel aku nii kooma, et kogu elekter kadus autost ja peale seda kadus ka CE... Ma kujutan ette, et mälus on see endiselt, agavähemalt välja ei paista...Algselt postitas: iisak
Metsavahel CE tuld ära ei kustuta:wise:
EDIT: IAT anduri juhtme olin ma enne ära parandanud ja siis tõesti tuli ei kustunud...
Vaakumvoolikud korras. Võttis akujuhtme maha 15min. ja tagasi pannes ja käevitades oli tühikäik olemas, hakkates pöördeid juurde andma-tuli gaasipedaalile nö. sein ette(jube raskeks läks) ja kui üle seina vajutas hakkas ce põlema ja tühikäik kadus. Huvitav on veel see, et auto pidi jube ergas olema. Enne oli nii, et hakkas kakkuma kuskil 3tuhande pöörde juures. Nüüd siis üks viga läinud seoses teise veaga. Mingi suure pistiku oli lahti võtnud, kui karteri tuulutusega toimetas(rikkus äkki mingi jublaka ära?).