Tänases Äripäeva lisalehes Visioon on lausa kaks artiklit Saabidest. Üks tehasest Trollhättanis ja teine testsõidust 9-3 SportCombi Aeroga millel 250 hj 2,8 V6 Turbo
Muidugi artikli kirjutaja on veidi õnnetu et testsõit viidi läbi Rootsis kus auto võimeid pole võimalik korralikult proovile panna.
Ega see juhuslikult mingi tõlge ei ole? Ma oleks nagu lugenud kusagilt sellist artiklit inglise keeles. Kurdeti veel, et testautod oli automaadiga ja erilist fun'i sealt välja ei tulnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Ega mul endalgi ei olnud need kogemused head see küll oli 9-3 vector millega sai proovitud. Kirjutasin sellest loo ka See artikkel siis
Huvitav et sellele ei tulnud ühtki kommentaari
RR: palun kasuta oma kirjatükkides kirjavahemärke, su postitustest on jube raske muidu aru saada. ja ära tee topeltpostitusi, kasuta edit nuppu!
[size=-1]väljavõte foorumi reeglitest: "Hoia oma väljendused korrektsena. Eesti keel ei ole risustamiseks. Väldi topeltpostitusi. Kui sul on vaja oma juttu täiedada, ära tee uut postitust kohe eelmise järel vaid kasuta "edit" funktsiooni ja paranda oma algne jutt."[/size]
Veidi naljakas tundus kohati see jutt. Mis kategoorias see SAAB nii ennenägematult võimas siis on? Mitte, et mulle Audi väga meeldiks ja SAAB ei meeldiks, aga tõele au andes on Audi RS4 siiski "veidi" võimsam ja minuteada kuuluvad küll samasse autoklassi. Samas seda vähemalt ei väida SAAB ise erinevalt mersust oma "esimese" neljaukselise kupeega. Minul isiklikult tekib küsimus, et mis on siis Mazda RX8? Paremate autotundjate sõnul on muidugi ajaloos muidki näiteid. Samuti kuskilt ajalehest loetud väide, et praegu tootmises olev mersu E-klassi universaal on esimene 7-kohaline universaal... siinkohal meenuvad SAAB 95 ja GAZ 2402 näiteks.
Ja sellest V6 turbost ei saa ma niikuinii aru... näitajad täpselt samad, mis 2,3-l, välja arvatud kütusekulu. OK, pakub võibolla natuke sujuvamat sõidumugavust, aga eks ta rohkem ameeriklaste peibutamiseks näib tehtud olevat.
Audi RS4 on siiski hoopis midagi erinevat - klassi poolest ikka puhastverd sportauto pereuniversaali kleidis. Saab on lihtsalt saab.
V6 mootor annab oluliselt laiema pöördevahemiku kui sind istmesse surub.
Ja mis puutub seitsmekohalistesse universaalidesse, siis viiekümnendatel aastatel jänkistani täisssuuruses universaalautodel oli ka enamustel viimane istmerida (kolmas siis) olemas.