Et luubil üks klassik millel olevat vaja selline vidin vahetada. sümptom olevat järgmine: 2 või 3 käigult 1-sele käigule vahetades kiirusel üle 20km/h hakkab main vibrama või midagi sarnast.
Küsimus ise on selline: kus sellist juppi osta saab, mis see makab ja kui kerge /keeruline seda on vahetada???
käigukasti sünkroniaator
no ma soovitaks kõigepealt sõitma õppida!
Miks põrgu päralt peaks kiirusel üle 20km/h ja veel kolmandalt käigult esimese peale vahetama?
Kui ikka valesid sõiduvõtteid kasutada, siis ei lagune mitte ainult sünkronisaatorid.
Ja kui sellised küsimused tulevad, siis võib selle vahetamise küll ära unustada-sellega lihtsalt ei saa hakkama..
Miks põrgu päralt peaks kiirusel üle 20km/h ja veel kolmandalt käigult esimese peale vahetama?
Kui ikka valesid sõiduvõtteid kasutada, siis ei lagune mitte ainult sünkronisaatorid.
Ja kui sellised küsimused tulevad, siis võib selle vahetamise küll ära unustada-sellega lihtsalt ei saa hakkama..
OT: haugud vale puu all. RAF alles otsib klassikut, mitte ei purusta klassikuid.Algselt postitas: mart96
no ma soovitaks kõigepealt sõitma õppida!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
sünkronisaator on selline jupstükk käigukastis, mis laseb käikusid sujuvalt vahetada; mingit vibrat ta küll põhjustada ei saaks /tohiks.
vibra ikka millestki muust...
vibra ikka millestki muust...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: tõh
OT: haugud vale puu all. RAF alles otsib klassikut, mitte ei purusta klassikuid.
Tõstan pea ja vaatan ikka õige puu, mille all haugun, ja ümberringi veel selliseid puid lausa;) Sa ei paista ka aru saavat, millest rääkisin. Ma rääkisin sõiduoskusest, mitte autootsimisest.
Kui sellest minu arust pikaleveninud autootsimisest rääkida, siis...
nojah ma parem ei kommenteeri:D
Üks ilus(ja tundub, et ka korras isend) näiteks siinKlassik müügis Soomes
Ja neid on siin veel küllaga erinevas hinnaklassis. Üks valge näiteks paistab mul suisa aknast kätte: ülevaatus kuni 11/2010 ja väliselt ei paista kuskilt roostet.Kui tahta lihtsamat, siis täitsa sobiv-ei ole kalleid sissepritse osi ja katkiminevaid el. vidinaid
Saab 900 Lohjal