cd-mängija ei anna plaate tagasi

Vasta
Skol

Tere,

helitehnika all tuli vaid 1 vastus, proovin 9-5 alt veel.

On kellelgi olnud samasugust kogemust - lükkad plaadi masinasse, ei ole probleemi, mängib ilusti. Tahad välja võtta - ei tule. Ainult lükkab serva mängija pilu vahelt välja ja täpselt nii palju, et näed teda aga kätte ei saa.
Antud probleem läheb ja tuleb ning eriti hästi väljendub siidmatt pinnaga CD-toorikute puhul. On seal mingid kummist rullikud mis võivad olla kulunud vms?

Auto 2004a 9-5, helitehnika tehase oma.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Äkki puhastusriba seal pilus kleepuvaks muutunud?
Skol

sa mõtled seda sama riba mida ma näen ja kust läheb sisse plaat?
sellisel juhul see ei saa mõjutada sest mõnikord ta ei viitsi peaaegu üldse end liigutada väljapoole, lihtsalt teeb nõksu aga midagi välja ei ilmu. Siis lasen tal tagasi paika end tõmmata ja proovin uuesti vajutada. Nii mitu korda kuni õnnestub.
Kasutaja avatar
Hypno

Arvatavasti on "väljasülitamise" mehanism otsad andnud. Netist on silme ees pilt, et võimalik on seda viga parandada mingi hammasratta vahetusega. Aga hetkel ei suuda meenutada, kust ma seda lugesin. Kas sul käib minki "klõks" ka kui üritab plaati välja lükata?
Skol

pean kuulama, hetkel ei mäleta kas teeb mingit häält.
aga see "väljasülitamise" mehhanismi jutt on see mida ma isegi kahtlustan.
malcolmlinco

Algselt postitas: Skol
Tere,

helitehnika all tuli vaid 1 vastus, proovin 9-5 alt veel.

On kellelgi olnud samasugust kogemust - lükkad plaadi masinasse, ei ole probleemi, mängib ilusti. Tahad välja võtta - ei tule. Ainult lükkab serva mängija pilu vahelt välja ja täpselt nii palju, et näed teda aga kätte ei saa.
Antud probleem läheb ja tuleb ning eriti hästi väljendub siidmatt pinnaga CD-toorikute puhul. On seal mingid kummist rullikud mis võivad olla kulunud vms?

Auto 2004a 9-5, helitehnika tehase oma.

Mul on täpselt sama kala. 30% juhtudest ei lükka plaati välja.
2004 9-5 tehase heli
Kasutaja avatar
aix6

Sa ei ole oma mures üksi, ka minu 9-5 2004 a. mudelil on sama probleem.

Tüüpviga?

Tavaliselt piirdub asi paari korduva vajutusega, kuid mõnikord jääb näpp torkimisest valusaks.
Korda ei ole lasknud teha, sest otseselt ei häiri veel ja see tundub üks selline asi olevat, mille parandamine on väga kallis.
On kellelgi kogemusi?
Skol

uurime siis paralleelselt, vaatame mis vastuseid saame ja vahetame sis pärast siin infot. ise ka veel parandama ei kipu sest otseselt veel ei häiri elu aga maad tasub uurida.
Vasta