Sidur jäi põhja

Tonnised ja nende mured
Vasta
Matou

Mure järgmine, et tonnise siduripedaal võttis põhja jääda. Esimesel korral sai pedaal käsitsi paar korda edasi-tagasi tõmmatud ja üks hetk oli kõik korras. Ent teisel korral jäi pedaal niisama lõdvalt rippu ning truu auto jättis meid teele.

Milles põhjus võib olla? Olen sirvinud olemasolevat Haynesi Saab 9000 Service manuaali, ent see aitab minusugust dumbuserit vähe. Saab seda põhjust lahendada koduste meetoditega, kui üks lahendaja näeb elus esimest korda hüdraulist sidurit ning teine teab autodest täpselt sama palju, kui silo maitseomadustest? Auto omanik on kahjuks koos oma autoalaste teadmistega väljaspool Eestit, ent autot oleks väga vaja..
Kasutaja avatar
Ets

Mäletan sama jama endal kunagi 9000-el. Põhjuseks olid siduri mansetid, mis vajasid vahetamist. Sõitsin veel lõpuks keset linna ilma sidurita - kohalt minemine oli kõige keerulisem ;)
iisak

Siduri peasilinder ütles kõigi eelduste kohaselt töölepingu üles.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Matou

Ma usun, et paigaltsaamine on lahutatud siduriga ikka kurjamoodi keeruline. See masin sai küll paigalt ainult paela otsas...

Nagu ma aru saan, siis teie lahkelt välja pakutud probleemid on kõik liiga keerulised, et neid suure tahtmise ja julge pealehakkamisega ära lahendada. Samas kas peasilinder ja mansetid võivad töötamise lõpetada kumuleeruvalt? St esimesel korral sai siduri pedaali tagasi tõmmates jälle tööle. Kui mu mälu mind ei peta, siis on auto omanik sellise käitumisjuhendi selle probleemi puhul ka varem andnud. Tundub lihtsalt, et nüüd sellest enam ei piisa.
Kasutaja avatar
Ets

Mul olid jah samad sümtomid. Alguses jäi pedaal põhja ja sai jalaga või käega üles tagasi tõmmatud. Siis töötas mõnda aega aga mitte kaua. Asi muutus ikka tihedamaks kuniks ta sinna põhja ka jäi! Vaevalt sa ise kodus garaazis asja korda saad. Pöördu ikka asjatundjate poole selle murega :thumb:
Vasta