aeglasel sõudul jõnksutab
mul enda tonnine juba pea 3 aastat jõnksutab ja seni pole viga kuidagi leidnud:( Küll aga oli mul ka viimasel ajal käivitus päris pikk ja vaevaline (sai isegi juba kütuse pumba vahetusele mõeldud). Kuna äsja sai erandkorras ära vahetatud klapisääretihendid, siis imekombel peale tihendite vahetust käivitub auto väga hästi. Külmalt on käivitus nats pikem, aga soojalt poolest pöördest 
Mis pööretevahemikus see jõnksutamise anomaalia toimub? Vabalthingav mootor väga madalate pööretega ei tahagi hästi vedada. Jõnksutamised tavaliselt viitavad segu- või süüteprobleemidele. Põhjuseid võib olla palju ja diagnoosimine eeldab süsteemi tööpõhimõtete head tundmist. Kõige lihtsam on visuaalselt küünalde seisukorda hinnata ja kui need kahtlased tunduvad siis välja vahetada. Need nagunii regulaarselt vahetamist vajavad.
Pole 94.al. sellist asja,nagu õhumõõtur.Algselt postitas: Jannar
niih, avastasin siis arvatavasti omal vea, milleks osutus katkine juhe õhulugehjal, ma arvan, et selle oma, kuna asub sissevõtu torul.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Täpselt nii;) .
Saabidega seotud voodoo ja -abi