Tere!
Lekkiva konditsioneeri uurimisel selgus, et lekib toru pumba ja radiaatori vahel. Küsimus, kas seda toru reeglina tasub parandada 14a vana auto puhul või on igal juhul mõttekam panna uus (autot esialgu maha müüa pole plaanis)? Uus osa esindusest ca 1600 krooni (ja ca nädal), kas on kellelgi õnnestunud leida ka mitteoriginaalosa, minu põgusad küsimised siit-sealt ei andnud igatahes positiivset tulemust?
Pagana halb on sellise ilmaga ilma külmkapita.
kliima torud
LakiAuto, olen seal just lasnud seda sama teha. Hind ca 200.-Algselt postitas: Andres_L
Tere!
Lekkiva konditsioneeri uurimisel selgus, et lekib toru pumba ja radiaatori vahel. Küsimus, kas seda toru reeglina tasub parandada 14a vana auto puhul või on igal juhul mõttekam panna uus (autot esialgu maha müüa pole plaanis)? Uus osa esindusest ca 1600 krooni (ja ca nädal), kas on kellelgi õnnestunud leida ka mitteoriginaalosa, minu põgusad küsimised siit-sealt ei andnud igatahes positiivset tulemust?
Pagana halb on sellise ilmaga ilma külmkapita.
-
- Auto: 9000
samas võid uurida ka "Hydroscand AS" meeste käest, et äkki nad saavad asendada katkise detaili.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Tartu Hydroscandi ei soovita, väga laisad, ei taha millegagi tegeleda.Algselt postitas: looderdaja
samas võid uurida ka "Hydroscand AS" meeste käest, et äkki nad saavad asendada katkise detaili.
Vasara tänaval teisel korrusel(täpselt aadresit ei tea) ka üks firma tegeleb hüdraulika asjadega.
__In Boost We Trust__
Algselt postitas: Andres_L
Aitäh, kus see Vihuri asub? Ise olen Tartus, Laki Autot uurin. Aga on need jupid siis kestnud ka pärast parandamist?
Vihur asub Tallinnas Veerenni 56, seal hoovipeal on paar angaari ja tuleb minna sellesse, mille kohale on kirjutatud Vihur:) Tehti ära paari tunniga. Minul on kestnud asi ca kuu, niiet mingeid pikaajalisi prognoose teha ei oska.