stange värvi RAL koodi vaja

Tonnised ja nende mured
Vasta
Kasutaja avatar
jack

Tonnisel on kaitserauad tehasest tulles reeglina mingit tumehalli metallic värvi värvitud.
Samuti on tagumise rattakoopa juurest tagatiiva alaserv kuni kaitseraua all oleva plastini mingit sarnast halli värvi.

Kas sellel hallil värvil ka mingi RAL kood on mille järgi vastavat värvi kokku segada saaks lasta?
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
timutit

Ma olen seda värvinud.Koodi ei ole leidnud ja kõige lihtsam on tükk värvisegaja juurde kaasa võtta ja selle järgi teha.See on hõbeda metalliku sisaldusega värv.Ja matt lakk läheb peale.
Veiko

Vaata juhipoolse tagumise ukse rattakoopal asuvat silti. Kuskil rehvirõhkude all peaks sellel sildil ka kood olema. Minu omal on vähemalt.
Nimevahetus vl -> Veiko
Kasutaja avatar
jack

Algselt postitas: vl
Vaata juhipoolse tagumise ukse rattakoopal asuvat silti. Kuskil rehvirõhkude all peaks sellel sildil ka kood olema. Minu omal on vähemalt.

Nii....
Vaatasin järgi, (body color on masina värv), kas sa pead silmas seda TRIM COLORit?
Ühel autol on selleks A33 teisel jällegi H33 ning kolmandal G33. Kuigi kõigil autodel täiesti erinevad kerevärvid on välised plastosad siiski täpselt sama värvi.
See TRIM COLOR olla hoopis salongi värvi kood.

TheSAABsite.com välajvõte:
ID Code Plate Locations
The Saab 9000 Trim code cover will be located on the drivers door or body frame of the drivers door. The color code for the body and the interior trim color will be located on that door sticker.

Tundub, et peab vist ikka võtma udutule katte ja selle järgi õige värvi laskma segada... :conf:
saabu
Auto:
Kontakt:

Kuskilt jäi meelde, et Anthracite grey on värvi nimeks, ning kood on 173, see oli muidugi klassiku põrkeraudadel, kuid täna vaadates Klassiku põrkekat ning tavalist tonnise põrkekat, siis toonis eriti erinevusi ei märganud...Igaksjuhuks võid üle küsida.
maxuud
Auto:

Panin täna RAL värvikaardi kõrvale ja minu silma järgi on lähim värv tonnise stangele RAL 7021 "schwartzgrau".
Antratsiithall (RAL 7016) on ka sarnane aga siiski heledam kui peaks.
RAL värvidel ei ole seda metalliku helki sees, vähemalt selle värvikaardi järgi mis mul kasutada oli.
Kasutaja avatar
jack

Algselt postitas: maxuud
Panin täna RAL värvikaardi kõrvale ja minu silma järgi on lähim värv tonnise stangele RAL 7021 "schwartzgrau".
Antratsiithall on ka sarnane aga siiski heledam kui peaks.
RAL värvidel ei ole seda metalliku helki sees, vähemalt selle värvikaardi järgi mis mul kasutada oli.

Ostsin siiski testiks anthracite grey värvi ära.
Üritan teha proovivärvimise paari vana stange jupi peal, et näha tooni erinevusi.

Pilt
Siin väike värvigamma näide, taustaks udutule kate.
Telefon pole ikka pildistamiseks. Päris kole pilt sai, kuid kergelt on aimatav anthracite ja schwarts grau(grey) erinevus
Vasta