On kellegil kogemusi?

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
budulojus

Kas kellegil on kogemusi firma Mr Cap-i pakutavate teenustega ja kuidas asjaga rahule olete jäänud.lugesin just tänast autolehte ja see reklaam hakkas huvi pakkuma
napoleon
Auto:

Ei teadnud neist enne selle postituse lugemist midagi, aga nende kodulehte vaadates on esmamulje küll pigem "kotipoiss"(loe:üritab sulle kalli hinnaga kehva või keskpärast asja pähe määrida). Aga võibolla on see minu kiiks, ma ei osta näiteks peaaegu mitte kunagi midagi firmadelt, kes oma kodulehel oleva ilusa jutu kõrvale hinda panna ei suvatse.
codera

Sõltub muidugi, mis teenust sul vaja on, aga igasuguse puhastuse/poleerimise puhul soovitaks pigem MobileSpa`d (http://www.mobilespa.ee/) :thumb:
AntonG

20 minuti pärast lähen ma Mr.Cap(i) oma auto järgi. Tegin keemilist puhastust. Ma tõesti loodan et resultaat tuleb suurepärane, aga vaatab siis 20 minuti pärast :)
budulojus

eks anna siis meile ka teada ja huvitav oleks teada seda hinnataset
AntonG

Tulemus on suurepärane! Hind küll soodne ei ole ! :)
Helista nendele ja küsi pakkumist. Aga ma arvan et nemad küsivad sind läbi tulla , et autot vaadata.
Kasutaja avatar
Mere

Veebileht on neil täielikult ebaõnnestunud imho.. Kas mina olen blond või seal polegi kuskil hinnakirja, esimese hooga hakkas ainukese asjana silma vaid videoklipp..
Vasta