EMT vs Diil
Väga OT, aga kindlasti on mõni pädev foorumlane, kes asjaga rohkem kursis on. Avastasin hiljuti üllatusega, et Diilil on mingist ajast olemas ka roaming
Ja sellest suvest ka internet, emtist odavam, aga samas levis. Lisaks Mobiil-ID, M-parkimine jne. Oskab keegi öelda, mis üldse enam "säästuoperaatori" erinevus "emaoperaatorist" on? Kas teenindusjaamade võrk ja MinuEMT pakett on ainsad asjad, mis peaks EMT kõrgemaid hindu põhjendama?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Isiklikult muud ei näe kui see, et Diili internet on piiratud kiirusega ja mingit võimalust seda kiirust tõsta pole. Isiklikult mind hetkel ei puuduta, aga Meie EMT paketis sai vist ka pere omavahel tasuta või sümboolse hinna eest rääkida. Kui on komme regulaarselt klienditeenindust peedistada ja nendega pikemalt vestelda, siis on muidugi plussiks ka see, et EMT-s on klienditeeninduse number tasuta.
Hetkel mõtlen tegelikult samuti, kas see diil 69 võtta või mitte... kiirest 3G-st ei tahaks nagu väga loobuda, samas hinnas võidaks kõvasti;)
Hetkel mõtlen tegelikult samuti, kas see diil 69 võtta või mitte... kiirest 3G-st ei tahaks nagu väga loobuda, samas hinnas võidaks kõvasti;)
mina eelistaksin ka diilile emti!
veits rohkem võimalusi ja mul kõneminut emt võrgus kõikiesse võrkudesse 78 seni kõneminutiga ilma alustustasuta jne!
sellise pketi saate siis kui hakkate emtist kellegile üle minema siis tuleb selline pakkumine
minuarust see 10 senti väga väike raha
veits rohkem võimalusi ja mul kõneminut emt võrgus kõikiesse võrkudesse 78 seni kõneminutiga ilma alustustasuta jne!
sellise pketi saate siis kui hakkate emtist kellegile üle minema siis tuleb selline pakkumine
minuarust see 10 senti väga väike raha
Lugesin seda viimast postitust ja tegin kohe kõne EMTile.Selgus, et tõesti on olemas selline pakett, kus on 79 senti minut igale poole ja ilma kõnealustus-tasuta.Küsisin, et miks see hea emt seda kodulehel ei näita.Vastus, et noh -see selline kampaania-asi, jne .......Nüüd hakkan jälle oma EMTiga rohkem välja helistama.
Tubli on EMT, ma olen talle 14 aastat sõbrahindadega(mis on teiste võrkude omast pea poole kallimad) kõneminuti eest nutsu tassinud.Millalgi sai mul sellest siiber ja võtsin teise telefoni ka Tele2-te.Kuna levi pärast jätsin selle emti numbri emti võrgus ka alles ja olen iga kuu oma sada täis rääkinud.Enamik kõnesid teen ikka Tele2-s.
Monstrum ei kippunud sellest aru saama, et neid ei ole piisavalt, kes mingil põhjustel emtile truuks jäävad.Nüüd teevad sellise vahva lükke, et on küll soodus, aga me ei räägi.Tule taevas appi.
Ma oletan, et see Diili raha voolab ka tegelikult emti omanike taskusse, kuigi väidetakse, et diil lihtsalt kasutab oma leviks emti tugi-jaamasid.Hinnatundlikemale tehti lihtsalt teine operaatori nimi ja emti levi saavad ikka kasutada.
Seega lõppkokkuvõtteks.Maitse asi.Diil töötab EMTi tugujaamadel, seega kui teha arvutused minu emti ja muude kasutatavate soodustuste reaalne kasu ja kui seda ei oleks versus Diili hinnaga.Matemaatika.
Tubli on EMT, ma olen talle 14 aastat sõbrahindadega(mis on teiste võrkude omast pea poole kallimad) kõneminuti eest nutsu tassinud.Millalgi sai mul sellest siiber ja võtsin teise telefoni ka Tele2-te.Kuna levi pärast jätsin selle emti numbri emti võrgus ka alles ja olen iga kuu oma sada täis rääkinud.Enamik kõnesid teen ikka Tele2-s.
Monstrum ei kippunud sellest aru saama, et neid ei ole piisavalt, kes mingil põhjustel emtile truuks jäävad.Nüüd teevad sellise vahva lükke, et on küll soodus, aga me ei räägi.Tule taevas appi.
Ma oletan, et see Diili raha voolab ka tegelikult emti omanike taskusse, kuigi väidetakse, et diil lihtsalt kasutab oma leviks emti tugi-jaamasid.Hinnatundlikemale tehti lihtsalt teine operaatori nimi ja emti levi saavad ikka kasutada.
Seega lõppkokkuvõtteks.Maitse asi.Diil töötab EMTi tugujaamadel, seega kui teha arvutused minu emti ja muude kasutatavate soodustuste reaalne kasu ja kui seda ei oleks versus Diili hinnaga.Matemaatika.
Mina (tööandja õigemini) kolisin EMT-st Tele2-te. Peale seda on arved taas neljakohalised. Levi üle väga ei kurda kah, isegi viimase bemmiklubi mängu suutis T2 netipulk edukalt läbida:)
Kui lähemalt vaatad, siis on kuumakse suurusega ikkagi selliseks tehtud, et sult raha kätte saada.Justkui oleks see alates esimesest minutist võrgusisene kõne tasuta eriline rõõm.Algselt postitas: TGB
Kas see 78 senti minut, ilma kõnealustus tasuta (salasoodus) pakett hõlmab ka alates teisest minutist tasuta kõnesid EMT võrku, nagu seda on Noova 70, 75, ja 80 pakkettides?
EMT noova pakkettide hinnakiri.
Aga eile öeldi Emti infos , et tegelikult on neil ka selline pakkett, kus maksad 350 krooni kuus ja ongi kõik kogu kulu.Istu kasvõi 24t 31 päeva kuus telefoni otsas.Jälle kampaania korras pakett, millest kõvasti rääkida ei tohi.Mina võtsin selle 99(kus on 126 minutit kõne-aega) krooni kuus ja 79 senti minut, kuna ma ei suuda seda 350 kuus kahe operaatori peale ikkagi täis rääkida.
-
djstallion
EMT tundub mingi salaorganisatsioon olevat, mille tegevusest kõva häälega rääkida ei tohi 
Mul ka EMT "salapakett", niisugust netis pole... oli see nii, et kunagi kasutasin tudengi paketi, siis helistati ja pakuti Minu EMT arvestades üliõpilaste soodustusi, veel mingeid lisaboonuseid pakuti. Kui lihtsalt webis Minu EMT valida, siis sama raha ei ole võimalik isegi poole sellest mahust saada
Algselt postitas: timutit
Minuteada pole Diil kunagi virtuaaloperaator(st. firma, kes rendib kellegi käest võrku) olnud ja seda pole ka nii reklaamitud. Diil on lihtsalt EMT teine kaubamärk samuti nagu TeleYks on Elisa teine kaubamärk.
Mulle teadaolevalt on Eesti ainuke virtuaaloperaator Bravocom, kes kasutab Elisa võrku.
Aga paistab, et peab vist ka EMT-le helistama või üritama teise võrku minna ja laskma end "ümber veenda";)
Algselt postitas: timutit
Aga eile öeldi Emti infos , et tegelikult on neil ka selline pakkett, kus maksad 350 krooni kuus ja ongi kõik kogu kulu.Istu kasvõi 24t 31 päeva kuus telefoni otsas.
Päris nii roosiline see asi kah ei ole, et 350 krooni eest saab igasse võrku piiramatult helistada.
350 EEK eest saab piiramatult EMT võrgus teha kõnesid, suunamisi ja saata SMS-e.
Teistesse võrkudesse saab teha kõnesid ja suunamisi 600 minutit ja saata 600 SMS-i.
Alates 601. minutist maksavad kõned ja suunamised teistesse Eesti mobiil- ja püsitelefonivõrkudesse 0.99 EEK/min ja SMS saatmine teistesse võrkudesse alates 601. sms-st maksab 0.99 EEK.
Kõnealustustasu pole, kõneaja arvestus on sekundipõhine ja MMS-i saatmine maksab 5.08 EEK.
Kõik hinnad on koos km-ga.
Uurisin kah huvi pärast diili interneti paketti, kuna maakohas kahjuks Elisa net ei taha millegipärast levida, kuigi levikaardi järgi peaks bueno olema. Diili internet on suht mõtetu, kuna kiirused on piiratud
Allalaadimise kiirus on kuni 384 kbit/sek ja üleslaadimise kiirus kuni 64 kbit/sek ning peale mõistliku kasutamise piiri ületamist piiratakse allalaadimist 120kbt/sek. See nädal saab EMT M-interneti soodusperiood otsa, eks siis näeb, mis hinnad hakkavad olema.
Allalaadimise kiirus on kuni 384 kbit/sek ja üleslaadimise kiirus kuni 64 kbit/sek ning peale mõistliku kasutamise piiri ületamist piiratakse allalaadimist 120kbt/sek. See nädal saab EMT M-interneti soodusperiood otsa, eks siis näeb, mis hinnad hakkavad olema.
Natuke OT, aga Elisa netiga võib asi oluliselt paremaks minna, kui näiteks siit sobiva varustuse ostad. Orienteerumismängudes kasutame autos alati välist antenni ja lihtsalt netipulgaga võrreldes on ühendus ikka nagu öö ja päev.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Elisa interneti probleemiks on hüppeline kasutajate kasv. Suve algul vähenes kiirus keskmiselt 70%. Elisa ise tunnistab probleemi ning lubas aasta jooksul asja parandada. Väljaspool Tallinnat on 3G üsnagi haruldane, istub kogu aeg HDSPA või EDGE peal.
Algselt postitas: napoleon
Natuke OT, aga Elisa netiga võib asi oluliselt paremaks minna, kui näiteks siit sobiva varustuse ostad. Orienteerumismängudes kasutame autos alati välist antenni ja lihtsalt netipulgaga võrreldes on ühendus ikka nagu öö ja päev.
Jätaka OT:) EMTi levi on seal piirkonnas kõige parem, netipulk leiab kohas ka TELE2 3G levi, kuid Elisa ainult 2G-na näha. Testimise mõttes sõitin masti ligi ja proovisin seal, kuid ka seal ei olnud Elisa 3G näha. Helistasin igaks juhuks helpdeski ja uurisin, et äkki piirkonnas katkes vms, kuid kõik pidi töötama. Samas helpdesk ei tohtinud väljastada infot, et kas antud masti otsas ikka nende 3G tehnika on ja mis kanti nad suunatud on. Samas olen 100% kindel, et seda masti kasutab ka Elisa. Õhtul Tallinnas testides oli Elisa 3G ilusti näha ja kiirus korralik. Väike kahtlus on, et netipulgal on mingi jama 900Mhz, kuid tehniliselt peaks pulk seda toetama. samas ei kujuta ette, kuidas seda testida võiks.
P.S. HSDPA peaks olema ikka 3G või 3,5G. Igatahes, kui pulk näitas HSDPA levi, tuli testis allalaadimiskiiruseks 3,8Mb/s
Algselt postitas: Jupats
Elisa interneti probleemiks on hüppeline kasutajate kasv. Suve algul vähenes kiirus keskmiselt 70%. Elisa ise tunnistab probleemi ning lubas aasta jooksul asja parandada. Väljaspool Tallinnat on 3G üsnagi haruldane, istub kogu aeg HDSPA või EDGE peal.
EDGE on GSM, HSDPA on 3,5G.