imelik kogemus veebitellimusega

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Abikaasa vormistas eile ühe veebitellimuse ja loovutas müüjale minu krediitkaardi info. Ma ei viitsinud tal seljataga seista aga oleks vist pidanud. Märkasin täna eilse ostu checkoutis teadet:

Kindly be noted the payee on your bank statement will not be www/eilneaaddress/com, but XIUCHANG KEJI, which is our e-bank billing address. Pls feel ease!

See, et tarbekaubad Hiinas toodetakse ei üllata aga Google leidis XIUCHANG KEJI - le ~450 tulemust !!! Ehk siis samasisuline teade on (või on olnud) kümnetel (kui mitte sadadel) erinevatel veebipoodide lehtedel...

Kas keegi tunneb veebipangandust ja krediitkaarditehinguid lähemalt - kuidas selline asi võimalik saab olla et sajad erinevad müüjad kasutavad krediitkaardimaksete juures sama nime/viidet ( e-bank billing address)?

otsing - "fraud või scam koos selle nimega" tulemust ei andnud

EDIT: kui piirata otsing viimase aastaga siis tuleb välja ~8 erinevat veebipoodi, juba loogilisem.
romza

See on suht tavaline teema. Sellist maksete vahendamist pakuvad erinevad krediitkaardi maksesüsteemide firmad. Näiteks Clickbank.
Et kui raha krediitkaardilt maha läheb, siis mitte müüja nimel vaid Clickbanki nimel.
romza
AndresV
Kontakt:

Tänan, maksete vahendamisest olen kuulnud aga ei viinud otsi kokku.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

üks kuulsamaid selles vallas on Visa ja teine ilmselt sama kuulus on PayPal :) Ja tegelt siis saab kaupmees oma raha kas Visa-lt või PayPal-lt ja siis sina maksad neile. Sama ilmselt ka selle keerulise nimega firmalt.
AndresV
Kontakt:

Visa või Paypaliga ma siiski ei võrdleks. PP makse puhul tuleb konto väljavõttele korrektselt PAYPAL *MÜÜJA ID - ei vaja lisaselgitusi.

Tähekombinatsiooni "VISA" pole ma kunagi oma kontoväljavõttel näinud. Kas raha tegelikult liigub sealtkaudu või ei ... who cares :)

Aga tänan info eest.
Vasta