Saab 9-5 Griffin Uno Autos

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
rauing

Tere, kas keegi on seda autot vaatamas käinud?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=775164

Puudub tal katuseluuk, aga ylejäänud lisad paistavad olemas olevat. Iste tundub ka kuidagi jube ,,sitane ,, olevat aga ehk petavad vent.augud istmete sees mind ära?

Kas on kedagi Tartust, kes käiks ja vaataks auto yle ning annaks tagasisidet. Äkki viitsib ka hooldusraamatut tsekata ja vaadata kas on mingitki usku, et seda on ausalt täidetud.

Ise olen hetkel ca 200 km kaugusel ja ei saa piltide järgi otsustada kas võtta Tartu sõit ette.

Tänud
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Vent. aukudega nahariba petab jah. Paistab, et keegi on raskelt autot lakkunud ja vaeva näinud.
suvekas

Ise olen hetkel ca 200 km kaugusel ja ei saa piltide järgi otsustada kas võtta Tartu sõit ette.
[/quote]

Mina soovitan sulle see reis ette võtta. Ja kohe ka teistpidi Tartust Tallinna ja siis millegipärast, kui sa oled Tallinnas pädevas kohas lasknud auto üle vaadata, viid sa selle auto ka Tartusse ilusti tagasi. (võin ka eksida ja äkki ongi täiesti korras auto ja äkki polegi odot keritud)
See oleks muidugi ideaalvariandis aga kahjuks meil ei anta veel nii vanu autosid terveks päevaks proovisõidule.
Aga siiski, et sa hiljem ei saaks kedagi teist süüdistada soovitan ise käia vaatamas. Samas ei tea ma ju täpselt ka seda, kui suure summa eest oled kohe nõus remonti tegema. Äkki on sul kohe alla panna teine auto hind, siis võid ju ehku peale ka osta.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
rauing

Syydistama ei hakka kohe kindlasti kedagi mitte.:nono:
Vasta